Zorgdirect.nl

Blijf in beweging
Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect.nl voor staat. Dit betekent dat ZorgDirect.nl continu op zoek is naar verbeteringen in het product en de dienstverlening. Maar het betekent ook dat zij haar verzekerden helpt om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk.

Voor zzp’ers en professionals
ZorgDirect.nl biedt vanaf 2017 specifieke diensten/producten voor zzp’ers en professionals:

• ZorgGids: verzekerden kunnen met al hun vragen over zorg terecht bij de ZorgGids: één persoon die helpt om op de juiste tijd op de juiste plek te komen. Iemand die de weg weet als het om zorg gaat, die weet wat kwaliteit is.
• GRIP: een online tool waarin verzekerden zelfstandig kunnen werken aan het verhogen van hun energieniveau, het verlagen van stress en het vergroten van hun effectiviteit. Voor iedereen met een aanvullende verzekering bij ZorgDirect.
• BedrijfsZorg: Verzekerden met een aanvullende verzekering bij ZorgDirect kunnen vanaf 2017 via ZorgDirect één consult per kalenderjaar aanvragen bij een onafhankelijke bedrijfsarts van ArboNed.
• AppStore: een verzameling apps gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en fysieke beweging. Hiermee helpt ZorgDirect verzekerden om alles uit het leven te halen wat erin zit.

Ruime zorgkeuze
Natuurlijk biedt ZorgDirect.nl ook een ruime zorgkeuze en uitstekende vergoedingen. Ze heeft contracten afgesloten met heel veel zorgverleners in Nederland. Dus verzekerden kunnen altijd terecht bij een ziekenhuis in de buurt en hun eigen vertrouwde huisarts.

Aanvullende verzekeringen
ZorgDirect.nl kent vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Verzekerden stellen zelf het verzekeringspakket samen dat het beste bij hen past.

Online zaken doen
ZorgDirect.nl biedt verzekerden de mogelijkheid om veel zaken online te regelen:
- Declaratie-app
- Online Mijn-omgeving voor:
• Indienen declaraties
• Bekijken zorgkosten
• Doorgeven wijzigingen
- Herhaalmedicatie aanvragen kan zowel via de reguliere apotheek als via een online apotheek.
- Contact via Facebook, Twitter en Whatsapp
Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect voor staat. Voor ZorgDirect betekent dit dat we continu op zoek zijn naar verbeteringen in hun product en onze dienstverlening. Maar het betekent ook dat zij u helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk. Hoe zij dat doen? Door het delen van slimme informatie en tips op hun website en Facebookpagina. Maar ook door het bieden van extra’s die u kunt gebruiken op uw manier en wanneer het u uitkomt.