Woonboulevardpoortvliet.nl

Woonboulevard Poortvliet is één van de grootste woonwinkels van Nederland. Woonboulevard Poortvliet XXL biedt alles op het gebied van wonen en slapen. Verdeeld over 30 woonwinkels beschikt Woonboulevard Poortvliet XXL over een geweldige collectie meubelen en accessoires die met zorg is samengesteld. Zeer gevarieerd, kwalitatief, karakteristiek en voor iedereen betaalbaar. Eigenlijk alles wat nodig is om van een huis een thuis te maken.

Al 95 jaar staat Woonboulevard Poortvliet XXL voor service, sfeer, persoonlijk contact en scherpe prijzen. Online is Woonboulevard Poortvliet XXL een bron van inspiratie, met een grote collectie, snelle levering en iedere avond koopavond. Bezoek hun webshop en doe inspiratie op voor de leukste woonideeën, het beste woonadvies, complete interieurs en de laagste prijsgarantie. Woonboulevardpoortvliet.nl verrast consumenten steeds opnieuw met de mooiste aanbiedingen en acties, met fijne uitnodigingen en handige tips voor interieurs. Zo neemt Woonboulevardpoortvliet.nl klanten mee in de wereld van wonen, waar alles mogelijk is. Van het realiseren van een droomhuis tot het creëren van een stijlvol interieur in een kleine zolderkamer. Het invullen van extra ruimte in het huis na een grote verbouwing of het stylen van de keuken met een aantal trendy en praktische accessoires.

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 170 mensen aan het werk om droominterieurs werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt de klant centraal, zodat zij graag nog eens terugkomen.