Walibi.nl

Attractiepark Walibi Holland biedt zijn gasten een breed aanbod aan attracties. Het grote aantal supersnelle achtbanen houdt elke adrenalinejunkie met gemak een dag bezig. Walibi Holland beschikt over unieke thrill rides die nergens anders in de Benelux voorkomen.
Zo is er Goliath die maar liefst 46 meter hoog is en een topsnelheid heeft van 106 km/u en kun je in Speed of Sound de snelheid van het geluid ervaren. Bij Condor hangen de benen van de bezoeker te bungelen onder de attractie en in Space Shot schieten gasten maar liefst 60 meter de lucht in. Sinds 1 juli 2019 worden de gasten van Walibi verwend met UNTAMED, de eerste stalen achtbaan in Europa op een onderstel van hout. Hout en staal, 5 inversies en 14 airtime momenten. Adrenaline gegarandeerd voor iedereen. Attractiepark Walibi Holland ligt in de provincie Flevoland. Meer dan 40 jaar geleden werd het park hier opgericht onder de naam Flevohof. Walibi Holland is nu een internationaal bekend park met spectaculaire achtbanen en sensationele attracties voor alle leeftijden.
Walibi Holland staat voor ‘het creëren van plezier en gedeelde emoties voor gasten van alle leeftijden’ en staat bekend als een eigentijds familiepark waar mensen kunnen ontspannen en genieten.