VOGnodig.nl

Dankzij VOGnodig is het mogelijk voor particulieren om zelf een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. Eerder konden deze mensen alleen een VOG aanvragen via de gemeente of via een werkgever, maar dat is verleden tijd. Voor dezelfde prijs kunnen ze de VOG nu aanvragen vanachter de computer. Bovendien biedt VOGnodig een pre-screening, waardoor de klant niet bang hoeft te zijn dat het formulier niet juist ingevuld wordt.

Doordat de VOG een erg gericht product is, ligt het conversiepercentage hoog. Dit biedt kansen voor de affiliate, omdat de kans zeer groot is dat er na een klik ook een conversie plaatsvindt. Het is een eenvoudige manier om een leuk bedrag aan commissie te verdienen.

De USP’s van VOGnodig zijn dat klanten bij VOGnodig niet meer betalen dan bij de gemeente. Voor hetzelfde geld bespaart de klant dus veel wacht- en reistijd. Bovendien kan de klant nu ook zelfstandig een VOG aanvragen, zonder dat hiervoor een werkgever nodig is. Om de klant nog een handje te helpen, biedt VOGnodig bovendien een gratis pre-screening. Dit houdt in dat de gegevens die ingevuld worden door de klant gecontroleerd worden op juistheid. Zo weet de klant dat de VOG altijd goed wordt aangevraagd.

De concurrenten van VOGnodig vragen meer geld voor de service, waardoor de klant achteraf een naar gevoel overhoudt aan het product. Bij VOGnodig betaalt de klant nooit meer dan bij de gemeente, waardoor het gevoel achteraf positief is. Door de unieke gratis pre-screening biedt VOGnodig bovendien nog een extra service, waardoor de klant verzekerd is van een VOG die perfect aansluit op het beoogde doel. - Op de traditionele manier een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen is vaak onnodig ingewikkeld. Er is een handtekening nodig van de werkgever en vervolgens dient een aanvrager meerdere keren langs te gaan bij de gemeente. Veel moeite voor zo’n simpele handeling, vond VOGnodig. VOGnodig wil een VOG aanvraag toegankelijk maken. Met de online aanvraagformulier van VOGonline wordt de aanvrager in staat gesteld om vanuit de luie stoel een aanvraag indienen, als werkgever of werknemer, maar ook als zelfstandige. Zonder dat de aanvrager daarvoor naar de gemeente moet én zonder handtekening van een werkgever nodig te hebben.