Vogelveld.nl

Deze campagne is ingericht op de verkoop van vakantiewoningen.

In Voorthuizen ligt Recreatielandgoed De IJsvogel, een luxe vakantiepark op de Veluwe. Het park is al jaren een begrip in recreatiesector. Dit is terug te zien in de hoge verhuurgraad en het waarderingscijfer van gemiddeld een 8,1(​ Zoover ​ ). Om nog meer mensen een unieke vakantie te bieden op de Veluwe worden er nieuwe luxe recreatiewoningen gerealiseerd onder het project Vogelveld. Met de Veluwe als uitvalsbasis biedt het park vele mogelijkheden tot het ontdekken van de omgeving. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de uitgestrekte Veluwse bossen. De nieuwe recreatiewoningen worden op een traditionele manier gebouwd en zijn van hoge kwaliteit. De vakantiewoningen zijn geschikt voor zowel verhuur als eigen gebruik. - Vakantiehuizen
De luxe vakantiewoningen zijn uitermate geschikt voor een tweede huis op de Veluwe. Binnen de architectuur van de luxe vakantiewoningen is op een passende manier het ultieme vakantiegevoel van rust, groen en ruimte op de westflank van de Veluwe verpakt. Vogelveld realiseert zowel geschakelde als vrijstaande vakantiewoningen van hoogwaardige kwaliteit in verschillende prijsklassen. Naast vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen zijn er ook een aantal groepswoningen beschikbaar voor een gezelschap tot 24 personen. Er zijn ook villa’s beschikbaar met extra faciliteiten, zo zijn er villa’s die geschikt zijn voor mindervaliden of villa’s met wellnessfaciliteiten. De luxe villa’s in Voorthuizen geven snel het gevoel van thuis. Naast een tweede huis voor eigen gebruik lenen de woningen zich perfect als investeringsobject om te verhuren. Indien gekozen wordt om de woning te verhuren kan deze worden aangekocht met of zonder rendementsgarantie. Het verhuren van de vakantiewoning levert een aantrekkelijk rendement op.

Faciliteiten
Tijdens een verblijf in een recreatiewoning van Vogelveld kan gebruik gemaakt worden van de uitgebreide parkfaciliteiten van Recreatielandgoed De IJsvogel. Geniet onder andere van het binnen- en buitenzwembad, de tennis- en bowlingbaan en voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen. Er is ook een supermarkt en een restaurant aanwezig. Daarnaast biedt de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, een groot aanbod van diverse uitjes voor jong en oud. Ervaar de oergezellige restaurantjes, toonaangevende musea en vermakelijke attracties in en rondom Voorthuizen.

USP’s
- Luxe vakantiewoningen te koop
- Voor 4 tot 24 personen
- Midden op de Veluwe
- Luxe parkfaciliteiten zoals een overdekt en buitenzwembad
- Bekend van TV