Voetbal-Geest.nl

Voetbal-Geest.nl is dé specialist in voetbalschoenen, voetbalkleding voetbaltassen, voetballen, keeperskleding en keepershandschoenen. Daarnaast biedt Voetbal-Geest een exclusief assortiment aan van voetbaltafels. De voordelen van de gespecialiseerde webshop zijn:

- Gratis bezorgd v.a. € 50,-
- Voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag in huis
- Niet goed? Geld terug!
- Levering op zaterdag
- Advies van dé specialist!
- Samenwerking met een aantal fysieke sportwinkels waardoor het mogelijk is om artikelen kosteloos op te halen en/of te retourneren.
Voetbal-Geest is een snelgroeiende webshop waarbij een zo breed en diep mogelijk assortiment wordt aangeboden wat gerelateerd is aan de voetbalsport. Alle medewerkers hebben verkoopervaring van voetbalartikelen in fysieke winkels, waardoor ze optimaal op uw wensen en behoefte kunnen inspelen. Het team bestaat uit enthousiaste sporters die passie hebben voor het voetbal. Voetbal-Geest biedt uitsluitend A-merken aan, waaronder onder andere: Adidas, Nike, Puma en Hummel.

Sports-Geest, dé sportspecialist is het bedrijf achter de succesvolle webshops Winter-Geest, Wandel-Geest, Tennis-Geest, Hardloop-Geest, Voetbal-Geest en Fitness-Geest. Er wordt gestreefd naar beleving, specialisme en kennis. Zij zijn van mening dat als iemand op zoek is naar een paar voetbalschoenen, dan is diegene opzoek naar dé voetbalspecialist waarbij een breed assortiment aan voetbalschoenen wordt aangeboden en waarbij alles draait om de voetbalsport. Door middel van gespecialiseerde webshops probeert Sports-Geest aan de betreffende wensen en behoeften te voldoen.