Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is één van de grootste online aanbieders van vliegtickets, hotelovernachtingen, huurauto's en complete vakanties in Nederland. Per bestemming en luchthaven van vertrek kan de bezoeker alle maatschappijen -ook de prijsvechters- en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. De reis is gemakkelijk uit te breiden met het aanbod van meer dan 30.000 hotels in 100 landen en het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Ook aanvullende diensten zoals luchthavenvervoer en visa zijn eenvoudig te regelen.

Vliegwinkel.nl maakt hiervoor gebruik van een in-house ontwikkelde boekingsengine. Deze applicatie wordt 24/7 in de gaten gehouden om de hoogste stabiliteit en beste conversie te garanderen. Daarnaast maakt Vliegwinkel.nl zelf met airlines afspraken zodat wij de klanten altijd de laagste tarieven kunnen bieden. Hier heeft zowel Vliegwinkel.nl als, u, de partner in het affiliate programma profijt van.
Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix en is een online reisagentschap met jaren ervaring. Voor een makkelijk overzicht van alle airlines en vluchten naar uw favoriete bestemmingen kunt u bij Vliegwinkel.nl terecht. Met behulp van filters voor verschillende vertrek- en aankomstluchthavens, reisduur, etc. vind u het ticket dat perfect bij u past.