Visser-wijnen.nl

Shop bij Visser-wijnen.nl betaalbare kwaliteitswijnen. De wijnen zijn speciaal geselecteerd en Visser-wijnen.nl staat dan ook achter de kwaliteit van hun wijnen. Een goede wijn hoeft namelijk echt niet altijd zo duur te zijn.

Wijnen met uw mooiste vakantie herinneringen!
Heeft de klant op vakantie genoten van een heerlijke wijn? Dan is niks zo fijn als in hun eigen moment even terug te denken aan deze mooie momenten met deze zelfde heerlijke wijnen. Visser-wijnen.nl importeren de lekkerste kwaliteitswijnen uit meerdere landen. Bij Visser-wijnen.nl kunnen klanten zich dus weer helemaal terug wanen in de tijd met die heerlijke wijn van hun vakantieland. In de webshop vinden klanten een aanbod aan rode wijnen, witte wijnen en rosé uit Duitsland, Frankrijk en Italië.

Alle wijnen van diverse druiven
In het unieke wijncollectie vindt de klant verschillende druivensoorten. Zo vindt de klant in de webshop o.a. de Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cinsault, Grenache, Syrah, Merlot, Carbernet Sauvignon, Nero d’Avola, Grillo, Pinotage, Pinot Grigio, Sangioves, Chenin Blanc en meer.

Advies nodig? Of staat uw wijn er niet bij?
Advies nodig over een wijn? Visser-wijnen.nl staat klaar voor alle vragen.

USP's
• Snelle levering;
• Gratis bezorging vanaf € 50,-;
• Scherpe prijzen;
• Groot assortiment. -