Uw-zorgspecialist.nl

In de webshop worden consumenten, zorgspecialisten en leverancier bij elkaar gebracht als een platform waardoor lage prijzen, korte levertijden en veel service geboden kan worden.
Uw-zorgspecialist.nl voorziet zijn bezoekers van veel informatie, advies en klantenservice. Dit is terug te zien in de uitgebreiden producten omschrijvingen, filters en de live chatfunctie naast het telefoon team.

De services die op de hulpmiddelen geboden worden zijn uniek in Nederland zoals onderhoud en reparatiediensten aan huis. Er kunnen ook hulpmiddelen worden gehuurd en proefmodellen worden aangevraagd. Per productgroep zullen zowel de diensten als producten worden uitgebreid zodat de eindklant op 1 plek compleet ontzorgd kan worden in zijn wensen op hulpmiddel gebied.

Productgroepen:
• Productgroep A (bestaande uit: Aangepaste pennen, Aankleedstokken, Bandages, Bekers, Borden, Douche en badmatten)
• Productgroep B (bestaande uit: Badopstapjes, Badplanken, Bedverhogers, bloeddrukmeters, Boekenstandaard, Elleboogbrace)
• Productgroep C (bestaande uit: Bedbeugels, Bedtafels Bordspellen, Douchekrukken, Douchestoelen, Sta-op-hulpmiddelen).
• Productgroep D (Bestaande uit Bedpapegaaien, Rollator, Rolstoelen, Toiletstoellen) Uw-zorgspecialist.nl is een specialistische webshop in hulpmiddelen. Uw-zorgspecialist.nl levert hulpmiddelen aan consumenten en zorgspecialisten in Nederland en België. Uw-zorgspecialist.nl heeft een groot en breed aanbod van verschillende leveranciers waarmee echt wordt samengewerkt ipv puur ingekocht.