UnitedConsumers.com

UnitedConsumers.com is een consumentencollectief bestaande uit ruim 500.000 deelnemers, voor wie men korting bedingt op vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers.com hoge kortingen bedingen voor al deze consumenten. De vaste lasten waar men korting op kan krijgen zijn Autoverzekering, Zorgverzekering, Energie, Telecom en Brandstof. Consumenten in Nederland kunnen door zich aan te sluiten bij UnitedConsumers.com honderden euro's per jaar besparen.

In 2012, 2013 en 2014 is UnitedConsumers.com door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis, GfK Onderzoeksbureau en Preferenso uitgeroepen tot Beste Energieleverancier van Nederland en Beste Klantenservice. Naast hoge kortingen ook een uitstekende service bij UnitedConsumers.com.

UnitedConsumers.com wil middels deze campagne nieuwe deelnemers werven voor haar consumentencollectief. Hoe meer consumenten in het collectief, hoe groter de korting op verschillende vaste lasten die UnitedConsumers.com kan bieden.

Deze campagne is te promoten via tekstlinks, banners en/of e-mailuitingen. Deze zijn door UnitedConsumers.com in verschillende vormen en maten ontwikkeld en door publishers in te zetten. De nadruk zal liggen op de campagnes van Autoverzekering, Zorgverzekering en Energie.

UnitedConsumers landingspagina's: Autoverzekering, Energie, GSM, Tanken, Zorgverzekering.Beste service award 2014, 2015, 2016, 2017
UnitedConsumers heeft voor het 4e jaar op rij de Opiness Service award gewonnen. - Wilt u besparen op uw vaste lasten? UnitedConsumers is een consumentencollectief dat uw vaste lasten goedkoper maakt. Sinds de oprichting in 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers op hun brandstof, autoverzekering, telefoonabonnement, de zorgverzekering en op hun energierekening.

UnitedConsumers koopt groot in en geeft dat voordeel aan haar deelnemers. Zo kunnen consumenten honderden euro’s per jaar besparen. Een goede service en de beste kwaliteit staan hoog in het vaandel. Geen callcenters en lange wachttijden, maar persoonlijk contact met deskundige medewerkers. UnitedConsumers won prijzen voor onder andere beste klantenservice (GfK, Preferenso) en beste energieleverancier van Nederland (GfK, Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis).