Travelactive.nl

Travelactive.nl bestaat al 29 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active. Het aanbod varieert van vrijwilligerswerk doen in Afrika, Au Pair worden in Engeland tot backpacken in Australie. Maar ook het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Travelactive.nl vindt dat u ook beloond moet worden voor andere conversies op de website. Zo zal u ook een vergoeding ontvangen voor een brochure aanvraag en/of aanmelding voor de infodag. Deze vergoeding zal een keer gegeven worden per 24 uur per bezoeker. Gegenereerde conversies met een click-to-sale time korter dan 2 minuten worden door Travel Active van onvoldoende kwaliteit beschouwd. Deze zullen worden afgekeurd.

Travelactive.nl werkt graag met u samen wanneer u een website heeft die in enige vorm raakvlakken heeft met de doelgroep en het aanbod van Travelactive.nl. Travelactive.nl bestaat al 29 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active.