Topsexpop.nl

Topsexpop.nl levert levensechte sexpoppen binnen 2 werkdagen aan de klant. Dit is mogelijk omdat alle producten in de webshop uit eigen voorraad geleverd worden. De sexpoppen zijn gemaakt van siliconen (TPE) en hebben een metalen skelet, deze sexpoppen zijn beter bekend als Realdolls. Topsexpop.nl koopt deze sexpoppen in grote aantallen in rechtstreeks bij de fabrikant, hierdoor zijn de prijzen zeer concurrerend. Mede door de korte lijnen kunnen er zeer goede garanties aan de klant worden aangeboden. Topsexpop.nl streeft naar 100% tevreden klanten.

De sexpoppen worden in allerlei maten aangeboden (100cm tot 165cm), zodat er voor ieders portemonnee een sexpop beschikbaar is. Prijzen gaan vanaf € 575,-, hierdoor heeft een affiliate een grote opbrengst per verkoop. Wanneer klanten Topsexpop.nl bezoeken en niet het budget hebben voor een sexpop, worden er allerlei sextoys aangeboden.

Topsexpop.nl levert voornamelijk in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wereldwijd versturen is mogelijk tegen langere levertijden. Natuurlijk worden alle bestelling discreet verpakt en ontvangt de klant zsm een track and trace om de verzending te kunnen volgen.

Betalen kan via: iDeal, Klarna (achteraf betalen), Creditcard, Bancontact, SEPA, Paypal of in maandelijkse termijnen via Spraypay.

Topsexpop.nl is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar, zo staat Topsexpop.nl altijd paraat om klanten van dienst te zijn.
Sextoys voor mannen!

Bij Topsexpop.nl koopt men snel en discreet uw eigen levensechte sexpop. De sexpoppen zijn volledig van siliconen (TPE) en hebben een metalen skelet, hierdoor kan men haar in ieder standje gebruiken. Men kan de sexpop oraal, vaginaal en anaal gebruiken. Topsexpop.nl heeft altijd zo’n 200 – 250 sexpoppen direct uit voorraad leverbaar, hierdoor heeft de klant de bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Topsexpop.nl staat voornamelijk bekend voor het leveren van sextoys voor mannen.

Natuurlijk zijn er nog een aantal webshops die vergelijkbare producten verkopen, echter maken deze gebruik van dropshipping en kunnen klanten niet de zelfde gegarandeerde levertijden en garanties bieden. Prijzen bij de andere webshops liggen veel hoger, hierdoor halen ze niet de zelfde conversies als Topsexpop.nl. Per saldo zijn de affiliate en de klant beter uit bij Topsexpop.nl.