Ticketveiling.nl

Bij Ticketveiling.nl houden we graag alles up-to-date en consistent. Ons promotiemateriaal wordt voortdurend omgewisseld. Tijdig zullen we melden dat er nieuw promotiemateriaal beschikbaar is.

Gedurende het hele jaar zijn er verschillende actiedagen. Hieronder staat een lijst met actiedagen en themaweken die in Q1 + April van 2020 gepland staan. Hierover worden (relevante) affiliates tijdig op de hoogte gebracht. Wij vragen onze affiliates om op onderstaande data Ticketveiling.nl éxtra te promoten. Op actiedagen wordt regelmatig géén administratiekosten gerekend, wat het aantal leads en sales aanzienlijk verhoogd. Let op: niet op alle actiedagen geldt “géén administratiekosten” en onderstaande data kunnen wijzigen.

Algemene actiesActie: First Funday (VAST)
Wanneer: Elke 1e dag van de maand. 1 januari, 1 februari, 1 maart, 1 april, 1 mei, 1 juni, 1 juli, 1 augustus, 1 september, 1 oktober, 1 november en 1 december.
Deal: Op deze dagen rekenen wij géén administratiekosten op ALLE veilingen.
Promotiemateriaal:

Actie: Super Sunday (Flexibel)
Wanneer: Één of twee zondag(en) per maand.
Deal: Op deze dagen rekenen wij géén administratiekosten op ALLE veilingen.
Promotiemateriaal:
Opmerking: Houd de website in de gaten om te zien of er een actiedag loopt op zondag.

Actie: Happy Hour (Flexibel)
Wanneer: Tussen 12:00 – 16:00 uur ’s middags.
Deal: Tijdens deze 4 uur worden er géén administratiekosten gerekend op geselecteerde veilingen of categorieën. Vaak i.c.m. thema- en feestdagen en (school)vakanties.
Promotiemateriaal:
Opmerking: Houd de website in de gaten om te zien of er een actie loopt.

Actie: Dagactie (Flexibel)
Wanneer: Willekeurige dagen
Deal: De gehele dag worden er géén administratiekosten gerekend op geselecteerde veilingen of categorieën. Vaak i.c.m. thema- en feestdagen en (school)vakanties.
Promotiemateriaal:
Opmerking: Houd de website in de gaten om te zien of er een actie loopt.

SchoolvakantiesActie: Voorjaarsvakantie
Wanneer: 15 februari t/m 1 maart
Deal: Tijdens de voorjaarsvakantie stijgen de verkopen van héél véél dagjes uit aanzienlijk. We vragen alle (relevante) affiliates om Ticketveiling.nl tijdens deze weken éxtra te promoten. Ook verhogen we gedurende deze periode de commissies voor alle affiliates!
Promotiemateriaal: “2020 – Voorjaarsvakantie”

Actie: Meivakantie
Wanneer: 25 april t/m 3 mei
Deal: Tijdens de meivakantie stijgen de verkopen van héél véél dagjes uit aanzienlijk. We vragen alle (relevante) affiliates om Ticketveiling.nl tijdens deze weken éxtra te promoten. Ook verhogen we gedurende deze periode de commissies voor alle affiliates!
Promotiemateriaal: “2020 – Meivakantie”

ThemawekenActie: Saunaweken
Wanneer: 3 t/m 19 januari (en andere data in 2020 volgen later)
Deal: Tijdens de Saunaweken worden diverse sauna’s en wellnessarrangementen in het zonnetje gezet. Dit stimuleert de verkoop van deze categorie aanzienlijk.
Promotiemateriaal: “2020 – Saunaweken”
Opmerking: (Relevante) Affiliates worden t.z.t. op de hoogte gebracht.

Actie: Pretparkweken
Wanneer: 23 maart t/m 19 april (en mogelijk andere data in 2020)
Deal: Tijdens de Pretparkweken worden diverse pret- en dierenparken in het zonnetje gezet i.v.m. de opening in het voorjaar. Tijdens deze weken worden het aantal leads en sales aanzienlijk verhoogd. We vragen alle (relevante) affiliates om Ticketveiling.nl tijdens deze weken éxtra te promoten. Ook verhogen we gedurende deze periode de commissies voor alle affiliates!
Promotiemateriaal: “2020 – Pretparkweken”

Actie: Museumweek
Wanneer: 20 t/m 26 april (en mogelijk andere data in 2020)
Deal: Tijdens de Museumweek worden diverse musea in het zonnetje gezet. Dit stimuleert de verkoop van deze categorie aanzienlijk.
Promotiemateriaal: “2020 – Museumweek”
Opmerking: (Relevante) Affiliates worden t.z.t. op de hoogte gebracht.

Thema- en feestdagenActie: Valentijn
Wanneer: 27 januari t/m 14 februari
Deal: In aanloop naar Valentijn is men op zoek naar fysieke cadeaus en (romantische) uitjes. Zowel producten als uitjes worden gedurende deze periode goed verkocht!
Promotiemateriaal: “2020 – Valentijn”

Actie: Pasen
Wanneer: 11 t/m 13 april
Deal: Tijdens de Paasdagen rekenen we maar liefst 3 dagen lang géén administratiekosten op ALLE veilingen!
Promotiemateriaal: “2020 – Pasen”

Commissie
Leads: Aangemaakt profiel
Sales: Betaalde veiling
Huisstijl
In oktober 2017 hebben we de overstap gemaakt naar een nieuwe website, waarin we gelijk het logo en de huisstijl een frisse look hebben gegeven. De website is responsive zodat dit ook op de tablet en mobiel er goed uitziet en functioneert. Ook de oude app krijgt een mooie update in de stijl van de nieuwe (mobiele) website, deze zit momenteel in de laatste fase van de ontwikkeling en hopen hiermee snel live te gaan. Om de lijn van de website door te trekken naar onze uitstraling zijn onze banners geüpdatet. Ook de woordkeuze in belangrijker geworden, waarvan de belangrijkste:
- Ticketveiling.nl (voorheen: TicketVeiling of Ticketveiling)
- Profiel (voorheen: account)
- Aanmelden (voorheen: registreren)
- Jij-vorm gebruiken (geen verandering)

Missie / Visie
Ticketveiling.nl is dé veilingsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten. Op Ticketveiling.nl worden tickets voor onder andere sauna’s, pretparken, dierentuinen, theater, musea, feesten en vakanties tegen opbod geveild. Ticketveiling.nl verbreedt dagelijks het aanbod en biedt ook een ruime selectie producten en fashion aan. Wat in 2011 begon als een veilingwebsite met een klein aanbod aan veilingen is inmiddels uitgegroeid tot een veilingwebsite waar dagelijks duizenden consumenten winnaar zijn! Ticketveiling.nl wil iedereen tegen een zelf gekozen prijs goedkoop laten genieten van de leukste uitjes en producten. Bied mee vanaf € 1 en scoor goedkoop je favoriete uitjes, tickets of producten!

De missie van Ticketveiling.nl is om alle mensen in Nederland dagelijks te inspireren en daarmee te voorzien van voordelige en gevarieerde uitstapjes en producten, met als doel het creëren van blijdschap en tevredenheid. Snelle, accurate service en de gebruiksvriendelijkheid van de website staan hierbij centraal.

De visie van Ticketveiling.nl is om het meest toegankelijke veilingplatform van gevarieerde uitstapjes in Nederland te worden, waarbij het aanbod volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de consument. Zo onderscheidt Ticketveiling.nl zich van haar concurrenten door verschillende, ludieke acties aan te bieden, waardoor veilingen nóg aantrekkelijker worden en daarmee vraag en aanbod samenvallen. Voor ieder wat wils en geschikt voor iedere portemonnee!

De kalender van 2020 met interessante periodes ziet er als volgt uit:
Januari: 1 t/m 5 (deze data is komen te vervallen in 2020)
Februari: 15 t/m 29
Maart: 1 en 16 t/m 31
April: 1 t/m 30
Mei: 1 t/m 3
Juni: 27 t/m 30
Juli: 1 t/m 31
Augustus: 1 t/m 30
September: ×
Oktober: 3 t/m 25
November: ×
December: 12 t/m 31