Thuisatleet

Thuisatleet.nl is een webshop die als doel heeft de drempel naar bewegen zo klein mogelijk te maken voor de mensen.

Dit doet Thuisatleet.nl door middel van duidelijke blogs die de klant/bezoeker kunnen helpen bij het aannemen van een gezonde leefstijl en daarnaast door het aanbieden van kwalitatief goede producten om thuis mee te sporten voor een goede prijs. Thuisatleet.nl is namelijk van mening dat hoe dichterbij de mogelijkheid om te sporten hoe gemakkelijker het is.
Dus niet alleen een webshop en klaar, maar net dat stapje extra door alle informatie in de blogs en gratis thuissport advies. De klant is bij Thuisatleet.nl geen nummer maar een persoon. En iedere nieuwe klant is een nieuwe thuis atleet. De klanten geven dan ook een beoordeling van een 9.9! Dat is iets om trots op te zijn en bewijst dan ook dat de klantenservice op en top is.
Thuisatleet.nl kenmerkt zich dan ook door een klantgerichte service, gratis verzending op het complete assortiment en streven we ernaar de bestellingen die voor 12:00 zijn besteld de volgende dag te laten bezorgen. Het assortiment is opgebouwd uit Fitnessapparaten, gewichten, trainingsmateriaal en trampolines. Om zowel jong als oud te kunnen bedienen lekker te gaan bewegen thuis.


Wat heeft Thuis Atleet de affiliate te bieden?
- 30 dagen coockietijd;
- 30 dagen goedkeuringstijd;
- Gemiddelde orderwaarde van ? 350,-;
- Thuis Atleethelp de affiliates graag bij het succesvol maken van de campagnes;
- Een complete en up to date feed die de affiliate kan koppelen met de website.
Thuisatleet.nl is een webshop die als doel heeft de drempel naar bewegen zo klein mogelijk te maken voor de mensen. Het assortiment is opgebouwd uit Fitnessapparaten, gewichten, trainingsmateriaal en trampolines. Om zowel jong als oud te kunnen bedienen lekker te gaan bewegen thuis.