Teamleader.nl

Over Teamleader.nl

Teamleader.nl helpt u en uw team met slimmer werken. De alles-in-één tool voor CRM, projectmanagement en facturatie neemt al uw operationele zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op wat moet gebeuren en uw bedrijf verder kan ontwikkelen. Teamleader.nl is perfect voor bedrijven in het mkb met 2 tot 50 werknemers. Het is een software oplossing, maar wel één met een gebruiksvriendelijke interface. Meer dan 8.000 bedrijven in Europa gebruiken Teamleader.nl haar tool om beter samen te werken en te organiseren, hun sales en marketingactiviteiten te verbeteren en tijd te besparen.
Over Teamleader.nl

Teamleader.nl helpt u en uw team met slimmer werken. De alles-in-één tool voor CRM, projectmanagement en facturatie neemt al uw operationele zorgen uit handen, zodat u uw kunt focussen op wat moet gebeuren en uw bedrijf verder kan ontwikkelen. Teamleader.nl is perfect voor bedrijven in het mkb met 2 tot 50 werknemers. Het is een software oplossing, maar wel één met een gebruiksvriendelijke interface. Meer dan 8.000 bedrijven in Europa gebruiken Teamleader.nl haar tool om beter samen te werken en te organiseren, hun sales en marketingactiviteiten te verbeteren en tijd te besparen.

Gebruikerservaring
Teamleader.nl is de ideale tool voor mkb-bedrijven met 2 tot 50 werknemers, vooral voor dienstverlenende bedrijven en ondernemingen die op projectbasis werken. In de basis biedt Teamleader.nl CRM, urenregistratie, leadmanagement, een gedeelde online kalender en twee gratis gebruikersaccounts. Met Teamleaders CRM kunnen gebruikers contactgegevens op één centrale plek bewaren en potentiële klanten tijdens het verkoopproces volgen.

Wilt u uw account upgraden? U kunt altijd extra features en gebruikers toevoegen. Gebruik de projectmanagement-module om al uw projecten en taken de baas te blijven, verstuur en automatiseer offertes en facturen met Teamleader.nl haar facturatiemodule en help uw klanten beter en sneller met Teamleaders support ticketing.

Waarom Teamleader.nl?
Teamleader.nl helpt u en uw team slimmer te werken door CRM, projectmanagement en facturatie te combineren in één oplossing. Bovendien integreert de software met al uw favoriete tools. Maakt u zich geen zorgen over het prijskaartje - bij Teamleader.nl betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.