Tastypresent.nl

TastyPresent.nl is dé specialist in chocolade geschenken en biedt gebruikers de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een unieke manier over te brengen, namelijk in heerlijke chocolade. All year round richt TastyPresent.nl zich op bijzondere ‘geefmomenten’; speciale momenten in een jaar waarop consumenten of bedrijven een cadeau willen geven aan bijvoorbeeld collega’s, relaties, vrienden of familie. Denk hierbij aan bijzondere gebeurtenissen zoals een verjaardag, bedankje, opening van een nieuwe winkel, productintroductie of als een eindejaarsgeschenk. Voor iedere gelegenheid biedt TastyPresent.nl een smaakvol cadeau. Gegarandeerd uniek, persoonlijk en bovenal érg lekker!

Wat heeft TastyPresent.nl de affiliate aan te bieden?
TastyPresent.nl biedt unieke producten via haar eigen merken: Chocotelegram®, ChocoABC en ChocoImage. Creëer persoonlijke, heerlijke en duurzame boodschappen in chocolade met de online Chocotelegram®-editor van TastyPresent.nl. Perfect afgewerkte chocoladeblokjes van 100% UTZ-Certified chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. De chocoladeblokjes zijn verkrijgbaar in letters, cijfers, leestekens en symbolen, gemaakt van melk-, witte- en pure chocolade. Daarnaast kan TastyPresent.nl, dankzij een unieke printprocedé, elke gewenste afbeelding of logo haarscherp en in full colour op chocolade printen. Vanaf één logoblokje in een mooie individuele verpakking, tot een luxe geschenkdoos met meerdere logo’s. Naast logochocolade biedt TastyPresent.nl ook heerlijke pralines. Dit zijn bonbons van witte chocolade, rijkelijk voorzien van een hoogwaardige hazelnootpraliné en eveneens bedrukt met de gewenste afbeelding.

USP's
TastyPresent.nl staat bekend om ‘snelheid’; uniek in Nederland. Gebruikers ontvangen een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte al binnen enkele (werk)uren in hun mailbox! De meeste leveringen duren ook niet veel langer dan het aanvragen van een offerte. Veel kan uit voorraad geleverd worden, meestal zelfs binnen 24 uur. Een bestelling voor bedrijven of consumenten; 1000 geschenken op één adres of één geschenk op 1000 verschillende adressen; het kan allemaal… TastyPresent.nl ontzorgt; regelt alles van A t/m Z! -