Tasjeintas.nl

Het product Tas in Tas / Bag in Bag / Tasorganizer is de uitvinding voor iedere vrouw met één of meerdere handtassen. Doordat de klant alles nu georganiseerd in een handtas heeft zitten is zij nooit meer iets kwijt en wisselt zij bovendien ook nog eens in een handomdraai van handtas.

Er is allerlei model variatie mogelijk en de tassen zijn tevens beschikbaar in diverse maten zoals;

• Tas in Tas Basis - Small
• Tas in Tas Basis - Medium
• Tas in Tas Basis - Large
• Tas in Tas Basis - XL
• Bag in Bag Budget

Tasjeintas wordt op een eerlijke (fairtrade) manier gemaakt. Lees hier meer over in de webshop. Over Tasjeintas
Op zoek naar een oplossing om de wanorde in onze handtas aan te pakken, kwamen wij het product Bag in Bag tegen. Gefascineerd door het simpele maar zo doeltreffende idee, hebben wij in samenwerking met een klein naai-atelier een eigen lijn opgezet. Eind 2009 zijn wij gestart met de verkoop van onze tasorganizer onder de naam "Tasjeintas". Al snel bleek de behoefte aan een opgeruimde handtas groot te zijn en hebben wij op verzoek van onze klanten ons assortiment uitgebreid met meerdere kleuren, maten en designs. Wij hebben nu voor vrijwel ieder formaat tas een passende bag in bag. Een tweede voordeel van een Tas in tas is dat je nu super snel wisselt van handtas zonder dat je iets vergeet! En ja, omdat wij zelf natuurlijk ook houden van mooie tassen, kun je daar sinds kort ook bij ons voor terecht. Want zeg nou zelf: We love handbags!

Een eerlijk product
Bij de ontwikkeling van ons "Tasjeintas", hebben wij heel bewust gekozen voor een kleine producent. Geen massaproductie tegen lage kosten, maar kleinschalige productie tegen een eerlijke prijs voor het naai-atelier. Kwaliteit en een eerlijke inkoopprijs staan bij ons voorop.