Tandonline.nl

Tandonline.nl is dé webshop op het gebied van tandheelkunde en mondverzorging. Tandonline.nl is opgericht en wordt gedragen door tandartsen en mondhygiënisten die doorlopend zoeken naar de beste producten voor een optimale mondverzorging van hun patiënten.

Tandonline.nl laat zich voortdurend adviseren door professionals. Tandonline.nl levert producten van alle grote merken en streeft naar een groeiend assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor een optimale mondverzorging. Daarnaast geeft Tandonline.nl advies en informatie over het nut van diverse producten bij mogelijke aandoeningen.

USP's
• Geadviseerd door tandartsen en mondhygiënisten;
• Professioneel productadvies van tandartsen;
• Aantrekkelijke affiliate commissies;
• Lage verzendkosten;
• Elke dag een nieuwe aanbieding.
Tandonline.nl is een webshop met een groeiend assortiment van producten voor tand- en mondverzorging. Tandonline.nl werkt samen met tandartsen en mondhygiënisten voor een up-to-date en kwalitatief hoogwaardig aanbod van tand- en mondverzorgingsproducten.

Door samenwerking met gekwalificeerde branchespecifieke partijen streeft Tandonline.nl naar scherpe prijzen. In de webshop treft u ook dagaanbiedingen en productcombinaties tegen flinke kortingen.

Door de samenwerking met tandartsen en mondhygiënisten is Tandonline een krachtig kanaal met een potentieel groot bereik in Nederland en België. Daarom bieden we affiliates een vergoeding tot maximaal 7% bij een verkocht product.