Svensson.club

Svensson.club is sinds 1973 toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige, effectieve voedingssupplementen en functionele voedingsmiddelen. Het is de missie van Svensson.club om mensen te helpen bij het maken van gezonde keuzes. Het assortiment is speciaal ontwikkeld voor gezondheidsbewuste mensen die een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl willen leiden. Als distributeur van gezondheidsproducten, supplementen, eiwitrijk voedsel en sportvoeding wil Svensson.club erkend worden: voor de uitstekende prijs en kwaliteit van het product voor de ernst en wetenschappelijke basis van de producten als een gastronomisch productbedrijf in de dieetmarkt en sportvoedingsmarkt. Elk product wordt vervaardigd volgens de ISO22000-normen en de sportvoeding en -supplementen worden gescreend op elke stof die door een onafhankelijk laboratorium kan worden beschouwd als doping of verboden stoffen. Een inspanning waar Svensson.club dag na dag naar streeft, want het gaat tenslotte om gezondheid.

USP's Svensson.club:
• Al meer dan 45 jaar expertise en topkwaliteit;
• Wetenschappelijk onderbouwde formulaties;
• Gestandaardiseerde ingrediënten;
• Gratis verzending boven €40
• Kwalitatieve producten.

- Svensson.club is een webshop met 3 hoofdcategorieën.

1. Gezondheid, natuurlijke producten ter ondersteuning van de prostaat, menopauze, immuniteit, vermoeidheid. Binnen deze producten is het ook mogelijk om vitamine D, vitamine C, visolie, glucosamine terug te vinden.
2. Sport, sportsupplementen en sportvoeding, getest in een onafhankelijk lab tegen doping. Samengesteld uit jarenlange ervaring met topsporters. Svensson.club voorziet ook persoonlijke schema’s op basis van de doelstellingen die men wil behalen.
3. Afslanken, Svensson.club voorziet ook hier persoonlijke schema’s op basis van je afslankdoelstellingen. Svensson.club heeft twee programma’s, enerzijds heb het klassieke eiwitdieet. Hiervoor is een uitgebreid en divers assortiment aan eiwitrijke producten (gaande van tortitos, shake, lowcarb pasta’s en brood, soepen, repen) Daarnaast is Svensson.club al meer dan 40 jaar de marktleider met een product dat het intermittent vasten ondersteunt. Detopper was ZERO 3. Svensson.club is een merk opgericht in 1973, het eerste postorderbedrijf dat op zijn topmoment heel veel ZERO 3 gebruikers had.