Strikserve.nl

Landschapspark Strikserve.nl in IJhorst, “de Oase van Rust”.

Een boek lezen voor de houtkachel of de openhaard? Wandelen en fietsen in de bossen? Er even helemaal tussenuit? Lekker niks doen en ontsnappen aan de dagelijkse hectiek?
Kom en geniet van “de Oase van Rust” in één van de prachtige vakantiehuizen gebouwd in de Oud-Hollandse boerderijstijl. Het kleinschalige Landschapspark Striks Erve, aan de rand van IJhorst, ligt verscholen in het groen, in het prachtige Reestdal, op de grens van Overijssel en Drenthe. Met het historische stadje Meppel als prachtige uitvalsbasis voor een dagje weg, of bezoek het natuurgebied de Weerribben met natuurlijk Giethoorn en zijn vele bruggetjes, waterwegen en punters.

De vakantiehuizen zijn gebouwd als knusse, authentieke Oud-Hollandse boerderijtjes. Het park is verdeeld in 6 brinkjes, waaraan de boerderijtjes grenzen. Hierdoor heeft elke woning een eigen parkeerplaats en veel privacy.

“Vriendelijker en gastvrijer kan het niet”, dat is wat ze bij Strikserve.nl vaak horen en daar zijn ze natuurlijk heel erg trots op ! De boerderijtjes zijn ingericht voor 4 of 6 personen en bieden alle luxe en comfort, die vandaag de dag verwacht mag worden. Zelfs een wasmachine en wasdroger is standaard aanwezig! Ze beschikken allemaal over een slaapkamer op de begane grond, direct naast de badkamer en het toilet. Gaat de voorkeur uit naar een vakantiehuis met een openhaard, een sfeerhaard, een houtkachel, een sauna, of één met veel privacy….. Het is allemaal mogelijk bij Strikserve.nl.

Voor de kleintjes zijn speeltoestellen aanwezig en het is mogelijk om jeu-de-boules te spelen. Als rustzoeker, liefhebber van wandelen of fietsen, als jong gezin met kinderen en natuurlijk wanneer men gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek voelt de bezoeker zich onmiddellijk thuis op Strikserve.nl.