Src-reizen.nl

Méér zien met SRC-reizen!
De groepsreizen en individuele reizen van SRC zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!

Waarom vakantiegangers voor SRC Reizen moet kiezen? Om de volgende redenen!
-De mooiste reisroutes
-De beste reisleiders en gidsen
-Héél veel is bij de reissom inclusief
-Goede prijs-kwaliteitverhouding
-Vele tevreden reizigers
-Al 33 jaar betrouwbaar

De mooiste reisroutes
Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is een belangrijk ingrediënt van de unieke reizen van SRC. De reizen laten de reizigers de mooiste plekken van de wereld zien. SRC stelt de reisroutes zo samen dat je niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt. En als dat betekent dat er een stukje omgereden moet worden, een extra hotelovernachting of een binnenlandse vlucht in het reisprogramma toegevoegd wordt, of dat het beter is om geen 'rondje' te maken, maar juist een andere luchthaven te kiezen voor de terugvlucht, dan doet SRC dat! Want SRC wil de gasten méér van hun vakantieland laten zien, op de mooiste manier!

De beste reisleiders en gidsen
De reizen van SRC naar al die prachtige, cultuurrijke bestemmingen worden begeleid door beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven! Gasten waarderen de reisleiders dan ook met een prachtig cijfer: gemiddeld een 8,7 in 2016! SRC roept daarom niet voor niets dat de reizen begeleid worden door de beste reisleiders van Nederland. Juist omdat zij zo belangrijk zijn voor het welslagen van de vakantie van de gasten besteed SRC vele zorg aan de selectie, training en begeleiding van de reisleiders.

Héél veel is bij de reissom inclusief
Bij de groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de culturele groepsreizen en bij de meeste privéreizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moeten reizigers vaak ter plaatse voor de excursies nog bijbetalen. Ook is op veel reizen naast het ontbijt het diner inbegrepen. En mocht dit niet het geval zijn, dan weten de gasten zeker dat het hotel zodanig gelegen is dat zij makkelijk zelf op zoek kunnen naar een leuk eetadresje. Bij alle reizen staat duidelijk beschreven wat wel en niet is inbegrepen in de reissom, en wat de verwachte kosten zijn van de eventuele extra's en de entreegelden. Er zijn dus geen verborgen kosten, en de reizigers hoeven niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar zij aan toe zijn. Zo komen zij tijdens hun vakantie niet voor nare verrassingen te staan.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Al meer dan 30 jaar heeft SRC bij de ontwikkeling van haar reizen één uitgangspunt: we leveren een mooie reis voor een eerlijke prijs. Deze reis is (of lijkt) dan in veel gevallen niet de goedkoopste, maar de reizigers krijgen wel waar voor hun geld: er is heel veel inclusief in de reissom, de reis heeft een kwalitatief zeer goed excursieprogramma en er wordt samen gewerkt met ‘A-partners’, zoals gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en goede (meestal middenklasse)hotels. De verhouding tussen de kwaliteit en de prijs klopt: gasten betalen voor een kwaliteitsmerk en krijgen ook een kwalitatief zeer goede vakantie! En mocht SRC een keertje een steekje laten vallen, dan lossen ze dit zeker naar tevredenheid van de gasten op!

Vele tevreden reizigers!
SRC krijgt veel complimenten van de reizigers. En die tevredenheid van de gasten is ook weer te geven in cijfers. Veel mensen die met SRC op reis zijn geweest, doen dat minstens nog één keer weer. Wel 69%! Het rapportcijfer dat de reizigers SRC in de enquêteformulieren geven, is gemiddeld een dikke 8 (2016). En op de onafhankelijke site reisgraag.nl krijgt SRC hoge cijfers van de gasten: gemiddeld een 8,3 in de laatste jaren.

Al 33 jaar betrouwbaar
SRC is een compacte, onafhankelijke Groningse touroperator die in de afgelopen 33 jaar een schat aan kennis en ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring gebruiken ze om voor hun gasten de mooiste vakanties samen te stellen! Daarbij blijven ze constant vernieuwen en verbeteren. Zo’n 30 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor de reizigers werken elke dag hard om de vakanties die aan hen toevertrouwd zijn te laten slagen! De partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat de gasten ook daar in vertrouwde handen zijn. En ook de reisleiders zijn de beste! Uiteraard is SRC aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.