Slaapkamerconcurrent.nl

Slaapkamerconcurrent.nl is dè slaapkamerspecialist op het internet met een uitgebreid assortiment. Bedden, boxsprings, bedbodems, matrassen, slaapkamerkasten en nog veel meer kunt u bij Slaapkamerconcurrent.nl voor de laagste prijs van Nederland aanschaffen. Daarnaast heeft Slaapkamerconcurrent.nl al meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van lekker slapen.

Naast een webshop heeft Slaapkamerconcurrent.nl ook een showroom in Eindhoven.

USP's
• Gratis bezorgen vanaf € 499,-;
• Betalen bij aflevering;
• Thuiswinkelwaarborg certificaat;
• Laagste prijs garantie!
• Standaard 3 jaar CBW garantie.
• Gemiddelde orderwaarde van € 650,-
Slaapkamerconcurrent.nl is dè slaapkamerspecialist op het internet met een uitgebreid assortiment. Bij Slaapkamerconcurrent.nl kunt u bedden, boxsprings, slaapkamers, kasten, kinderkamers, bedbodems, matrassen en nog veel meer voor de laagste prijs van Nederland aanschaffen. Bovendien heeft Slaapkammerconcurrent.nl al meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van lekker slapen.

Bijna alle producten van Slaapkamerconcurent.nl worden ook aangeboden bij de bekende slaapwinkels en woonboulevards van Nederland, maar door het verleden van Slaapkamerconcurrent.nl als slaapkamer groothandel levert Slaapkamerconcurrent.nl u deze zelfde producten voor de scherpst mogelijke prijs.

Een goede service staat bij de Slaapkamerconcurrent uiteraard hoog in het vaandel, deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling. Is er na levering iets niet geheel naar uw wens, bel of mail Slaapkamerconcurrent.nl en Slaapkamerconcurrent.nl zal altijd proberen om het eventuele service geval zo mogelijk voor u op te lossen.