Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is onderdeel van Libéma. Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen.
Libéma is onder meer eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Safaripark Beekse Bergen brengt Afrika gevaarlijk dichtbij. Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met uw eigen auto. Strijkt er een vleugel langs uw wang? Verroer u niet, maar geniet van de roofvogelshow. Laat u verrassen door nieuwsgierige giraffen, kijk uit voor overstekende zebra’s en vergaap u aan de nijlpaarden en krokodillen. U beleeft het allemaal met één entreebewijs.

De voordelen van Safaripark Beekse Bergen op een rij:
• Online tot € 7,50 korting op tickets;
• Geen wachtrij voor online tickets;
• 4 safarivormen voor 1 prijs;
• Ruim 1.400 dieren in een natuurlijk omgeving;
• Enige wildlife park in de Benelux waar je de ‘Big Five’ kunt spotten: de neushoorn, olifant, luipaard, buffel en leeuw.

Safaripark Beekse Bergen is door recensiewebsite Zoover verkozen tot beste dierenpark van Nederland. In april 2017 heeft het safaripark de Diamond ThemePark Award voor ‘Beste dierenpark van Nederland 2017’ gewonnen. Ook de geboorte van het Afrikaanse olifantje Madiba werd bekroond met de titel 'Mooiste geboorte' en de bussafari won de award voor het 'Leukste avontuur in de zoo'.