Ridderstee.nl

Ridderstee Ouddorp Duin is een vakantiepark in Zuid-Holland, op nog geen kilometer van het strand en de Noordzee. Ook liggen de Brouwersdam en het Grevelingenmeer om de hoek. Dankzij deze ligging is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis voor een relaxte en ontspannende strandvakantie, maar ook voor een actieve watersportvakantie. Ridderstee is de nieuwe droomplek aan zee met luxe en duurzame vakantiehuizen - Vakantiehuizen
De comfortabele vakantiewoningen aan zee van Ridderstee zijn te boeken als een comfort- of een luxe variant en bieden plek aan maximaal 10 personen. De vakantiehuizen zijn niet alleen luxe maar ook nog eens duurzaam. Ze zijn volledig gasvrij en worden voorzien van energie door zonnepanelen. Stuk voor stuk zijn de woningen stijlvol en compleet ingericht met een luxe open keuken inclusief moderne inbouwapparatuur, een sfeervolle living, slaapkamers met boxspringbedden, meerdere badkamers met regendouche en twee toiletten. Buiten bevindt zich een groot vlonderterras met een prachtig uitzicht over het duinlandschap. De vakantiehuizen met luxe variant beschikken daarnaast nog over een houtkachel, wijnkoeler, dubbele regendouche in één van de badkamers en een loungeset op het terras. Door het gebruik van natuurlijke materialen, grote raampartijen en de grote vlonderterrassen geniet je optimaal van binnen én van buiten. De vakantiehuizen liggen in een rustige en natuurrijke omgeving met prachtige bomen en mooie waterpartijen, waardoor het duinlandschap goed naar voren komt.

Omgeving
Vanaf Ridderstee is het nog maar 900 meter naar het Noordzeestrand. Heerlijk ontspannen op het maar liefst 17 km lange strand of relaxen op het gezellige Strandplein Ouddorp Duin. Voor een strandvakantie is het heerlijk vertoeven bij Ridderstee. Maar ook aan watersportactiviteiten is geen gebrek. Het Grevelingenmeer en de Brouwersdam liggen om de hoek en zijn de hotspots voor iedere watersporter. Van windsurfen en zeilen tot aan suppen en golfsurfen. De bekende Zeeuwse plaatsen als Renesse en Zierikzee liggen ook op korte afstand van het park.

USP's
- Luxe en duurzame vakantiehuizen;
- vlak bij het strand en de Noordzee;
- ideaal voor een strand- of watersportvakantie.