Refurbished-iphone.shop

Beschrijving
Refurbished-iPhone.shop is ontstaan vanuit de liefde voor Apple producten, om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Helaas komt vandaag de dag een groot deel van het refurbished aanbod voort uit afgekeurde en defecte producten. Partijen die deze iPhones en iPad opkopen en vervolgens compleet ‘renoveren’ doen dit doorgaans met goedkope niet originele Apple onderdelen. De prijs is weliswaar aantrekkelijk, maar op korte en lange termijn vertonen dit soort toestellen al snel uiteenlopende storingen en defecten.

Bij Refurbished-iPhone.shop vinden klanten geen opgelapte schadetoestellen, maar hoge kwaliteit refurbished iPhones die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, omdat alle defecte en/of beschadigde onderdelen vervangen zijn met 100% originele onderdelen. De software wordt door Refurbished-iPhone.shop hersteld en een toestel wordt grondig na gekeken op technische mankementen en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen. Pas als de technische mensen van Refubished-iPhone.shop er zeker van zijn dat een toestel aan alle kwaliteitseisen voldoet, biedt Refurbished-iPhone.shop hem aan in de webwinkel. De prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed te noemen en mocht de klant toch niet tevreden zijn, dan krijgt deze bij Refurbished-iPhone.shop gewoon het geld terug. Tevens biedt Refurbished-iPhone.shop standaard 36 maanden garantie op de iPhones.

Voordelen op een rij
• Bovengemiddelde prijs- kwaliteitsverhouding;
• Standaard 36 maanden garantie;
• Refurbishment uitsluitend met originele onderdelen;
• Op werkdagen besteld voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd;
• Veilig achteraf betalen via AfterPay.

Verder belangrijk om te weten
De toestellen die Refurbished-iPhone.shop aanbiedt in de webwinkel zijn nooit gestolen. Aangeboden iPhones worden altijd door Refurbished-iPhone.shop gecontroleerd op de capaciteit van de batterij. De capaciteit van een batterij gaat achteruit naargelang de aantal oplaadbeurten en de manier van opladen. Zodra de accu van een smartphone meer dan 10% van zijn capaciteit verloren heeft wordt hij standaard door Refurbished-iPhone.shop vervangen.
Refurbished-iPhone.shop is ontstaan vanuit de liefde voor Apple producten, om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product tegen een eerlijke, betaalbare prijs.
Bij Refurbished-iPhone.shop vinden klanten geen opgelapte schadetoestellen, maar hoge kwaliteit refurbished iPhones die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, omdat alle defecte en/of beschadigde onderdelen vervangen zijn met 100% originele onderdelen. De software wordt door Refurbished-iPhone.shop hersteld en een toestel wordt grondig na gekeken op technische mankementen en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen.