Pricewise.nl - iFrame Energie

Via dit programma krijgt u toegang tot het Pricewise Energie iFrame. Met dit iFrame kunt u een vergelijkingsmodule integreren op uw website. Er is ook een iFrame beschikbaar voor Internet, TV en bellen.

Implementatiehandleiding iFrame
U kunt de implementatiehandleiding voor deze campagne opvragen door te mailen naar rthier@tradetracker.com of pimbuurman@pricewise.com

Pricewise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. Pricewise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, voor de consument en mkb’er. Met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem, zorgt Pricewise ervoor dat de bezoeker zonder twijfel altijd het beste advies krijgt, wat voor zijn situatie en wensen het beste is.

De missie van Pricewise is om de klant (consument en mkb) te helpen met het maken van de beste keuze voor zijn energiecontract, autoverzekering internet/tv/telefonie abonnement, zorgverzekering en meer. Pricewise wil de klant van genoeg en heldere informatie voorzien zodat hij zonder twijfel een gegronde keuze kan maken. Mocht de klant na de overstap nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan zijn de medewerkers van Pricewise er om hen te ondersteunen.

Onderscheidend vermogen
Pricewise heeft een conversie die 150% hoger ligt dan de conversie van concurrenten. Dit komt hoofdzakelijk door hetgeen waarin Pricewise zich onderscheidt van andere.

• Laagste Prijsgarantie
• Exclusieve kortingen, enkel mogelijk via Pricewise
• Gratis overstapservice
• Klantenservice op werkdagen geopend van 09:00 t/m 20:00
• Beste energie vergelijker, grondig getest door de energiekamer van de NMa
• 100% onafhankelijk en volledig.
• Thuiswinkel Waarborg

Samenwerken met Pricewise?
Verschillende hoogwaardige partners zijn u voorgegaan. Zo heeft de consumentenbond na uitgebreid onderzoek onder verschillende prijsvergelijkers voor energie en telecom gekozen voor een samenwerking met Pricewise. Naast de consumentenbond heeft Pricewise verschillende andere partners, waaronder Vergelijk.nl en Kijkmijnhuis.nl. Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vindt Pricewise niet alleen. Pricewise is met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. Daarom kan Pricewise deals voor u regelen die u nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met één klik eenvoudig de markt, kijk hoeveel u kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.