Powersupplements.nl

PowerSupplements.nl wil graag Europa voorzien van eerlijke supplementen. Supplementen die veilig, zuiver en getest zijn. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar met de wildgroei aan supplementen aanbieders is niets minder waar.

USP's van PowerSupplements.nl:
• Gratis retourneren;
• 9,4 gemiddelde beoordeling;
• 100% natuurlijk.
- PowerSupplements.nl kiest met zorg de herkomst van ingrediënten van voedingssupplementen. Dit resulteert vrijwel altijd in de keuze voor producenten uit West-Europa, Japan en de Verenigde Staten. Het gaat om producenten die kwaliteitscontroles tijdens het productieproces serieus nemen.

Direct bij de selectie van ingrediënten kiezen voor het hoogste kwaliteitsniveau, is de beste manier om een zuiver eindproduct te verkrijgen.

Is deze werkwijze uitzonderlijk? Ja, met name bij voedingssupplementen voor sporters is dit een uitzondering. Een keuze voor goedkope ingrediënten wordt vaak verhuld door een verwijzingen naar GMP- en ISO-certificeringen en de 'Europese herkomst' van een voedingssupplement. Die meldingen zeggen meestal niets over de kwaliteit van de ingrediënten. Deze certificeringen en herkomst refereren namelijk vrijwel altijd naar de Europese verpakker van het eindproduct, niet naar de fabrikant van de ingrediënten of zelfs van het eindproduct.

Na import en productie vinden nog steekproefsgewijs controles plaats door de importeur van de ingrediënten en door Power Supplements.