Porton.nl

Private Cloud
Porton is een veilig Nederlandse Private Cloud voor het back-uppen, synchroniseren en delen van bestanden.

Unieke samenwerking
Porton is de enige Private Cloud aanbieder van Europa die partner is van Synology. Porton gebruikers hebben toegang tot een professioneel Synology NAS systeem, met een ruime selectie apps en software, voor een vaste lage prijs per maand.

Synology NAS
Synology is marktleider op het gebied van netwerk opslagsystemen (NAS). Ieder systeem is ingericht voor backups, synchronisatie en multimedia toepassingen.

Nederlandse Private Cloud
Porton zorgt dat bestanden op beveiligde servers in Nederland staan opgeslagen. Hierdoor vallen ze onder de Nederlandse wet.

Het respecteren van privacy is opgenomen in de Nederlandse Grondwet (Artikel 10). Deze wet houdt o.a. in dat je niet zomaar bespioneerd of afgeluisterd mag worden, en dat er zorgvuldig met je persoonlijke gegevens omgegaan moet worden.

Abonnementen
Porton heeft vier abonnementen met een maand- en jaartarief:

Private Cloud 200 GB : € 4,95 p/m - € 4,65 p/m
Private Cloud 500 GB : € 8,95 p/m - € 8,65 p/m
Private Cloud 1000 GB : € 15,95 p/m - € 15,45 p/m
Private Cloud 2000 GB : € 27,95 p/m - € 26,65 p/m

Kenmerken Private Cloud
Voor gebruikers die het maximale uit de Cloud willen halen. Naast backups en toegang via FTP en WebDAV is synchronisatie mogelijk van desktop en mobile. Er is toegang tot browserprogramma’s die notie- en bestandsbeheer mogelijk maken. Daarbij drie smartphone en tablet apps voor synchronisatie van bestanden, bestandsbeheer en maken van notities.

30 dagen niet goed geld terug garantie
Porton Private Cloudstorage doet er alles aan om haar gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor wanneer het abonnement toch niet past is er een geld terug garantie beschikbaar. Gebruikers kunnen binnen 30 dagen, na de eerste betaling, het abonnementsgeld terugvragen.

Terugkerende vergoeding
Bij de sale vergoeding gaat het om een doorlopende commissie. Affiliates kunnen tot 10 jaar lang profiteren van het abonnementsgeld van de aangebrachte abonnee, indien deze klant blijft en Porton een campagne bij TradeTracker heeft.

De maandelijkse vergoeding bestaat uit 15% (vanaf 2e contractmaand) over alle lopende abonnementen die zijn afgesloten.Leadvergoeding
U ontvangt eenmalig een bedrag van € 5,25 voor ieder afgesloten abonnement.
Porton is een Nederlandse private Cloudstorage dienst voor opslag van alle bestanden zoals foto's, video's en documenten. Met Porton kan via internet een backup gemaakt worden van computers en externe opslagapparaten, zoals NAS systemen, harde schijven en geheugenkaarten. Bovendien kunnen bestanden tussen computers, mobiele telefoons en tablets gesynchroniseerd worden.