Playtime.nl

Playtime.nl is een nieuw Nederland online platform voor veilig en vertrouwd gamen voor het hele gezin. Het platform biedt een uitgebreid aanbod van meer dan 300 spelletjes, voor jong en oud. Het aanbod bestaat onder andere uit klassiekers van Atari, exclusieve Nederlandse content van merken als Lingo, Denksport, Kikker en Dolfje Weerwolfje en content van internationale merken als Disney, Cartoon Network en Nickelodeon. Voor een vast bedrag per maand (€ 4,99) spelen leden onbeperkt tot op 5 schermen tegelijk, zonder advertenties of verdere kosten. Playtime is cross platform en daarmee speelbaar op smartphone, tablet en PC. Bovendien speelt men de eerste maand gratis!

Playtime.nl is gemakkelijk op te starten en kindvriendelijk. Het biedt een veilige kids-omgeving waar ouder een kids-profiel kunnen instellen, naast het hoofdprofiel. Hierbij zijn de verschillende profielen ook af te schermen met een pincode. Zo kunnen kinderen enkel spelletjes spelen die voor hen geschikt zijn.

Vanuit Playtime.nl wordt een competitieve commissie aangeboden. Bovendien draaien de komende periode zware TV en Digitale campagnes. Hierdoor zal de naamsbekendheid alleen maar groeien, wat een hogere conversie als effect zal hebben.

In een notendop is Playtime.nl te omschrijven in 4 korte zinnen:
1. Veilig en vertrouwd gamen voor het hele gezin;
2. Speel meer dan 300 spelletjes;
3. Zonder reclame, voor een vast bedrag per maand;
4. Eerste maand gratis en makkelijk opzegbaar.- Playtime.nl is een nieuw Nederland online platform voor veilig en vertrouwd gamen voor het hele gezin. Het platform biedt een uitgebreid aanbod van meer dan 300 spelletjes, voor jong en oud. Het aanbod bestaat onder andere uit klassiekers van Atari, exclusieve Nederlandse content van merken als Lingo, Denksport, Kikker en Dolfje Weerwolfje en content van internationale merken als Disney, Cartoon Network en Nickelodeon. Voor een vast bedrag per maand (€ 4,99) spelen leden onbeperkt tot op 5 schermen tegelijk, zonder advertenties of verdere kosten. Playtime is cross platform en daarmee speelbaar op smartphone, tablet en PC. Bovendien speelt men de eerste maand gratis!