PlayHockey.shop

Playhockey.shop is de nieuwe webshop van Play Hockey. De nieuwe hockeyspeciaalzaak van Verest Sport in Leende. Play Hockey is een echte speciaalzaak die zich volledig focust op een van de populairste sporten van Nederland: Hockey. Al jaren zijn we actief geweest is de branche met onze sportzaken van Verest Sport. Service en klantgerichtheid zijn de belangrijke basis van het grote klanten bestand wat ze in zuid-oost brabant hebben opgebouwd.

Alle bestellingen die voor 16:00uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog met PostNL verzonden. De ruime voorraad van voetbalartikelen wordt rechtstreeks geleverd uit onze winkel in Leende. Elke 15 minuten wordt een update uit de winkels naar de webshop doorgegeven, zodat online de voorraad altijd actueel is.

Door de lage overhead kosten kan Verest Sport en goede commissie bieden aan haar affiliatepartners. Dit in combinatie met bekende hockeymerken zoals adidas, Osaka, The Indian Maharadja en een goede en bereikbare klantenservice (o.a. dagelijks bereikbaar via whatsapp en chat tussen 8:00 en 22:00 uur) maakt Verest Sport tot een aantrekkelijke affiliate partner in de sportbranche.

De USP's van PlayHockey.shop zijn:
• Zeer grote collectie Hockeyartikelen;
• Gratis verzending vanaf € 50,-;
• Voor 16:00 besteld is morgen in huis;
• Bedrukking kleding mogelijk. Playhockey.shop is een echte speciaalzaak die zich volledig focust op een van de populairste sporten van Nederland: Hockey. Al jaren zijn is Verest Sport actief in de branche. Service en klantgerichtheid zijn de belangrijke basis van het grote klanten bestand wat Verest Sport in zuid-oost brabant heeft opgebouwd.