Plantje.nl

Plantje.nl is de grootste online aanbieder in kamerplanten en cadeauplanten in Nederland. Naast binnenplanten levert Plantje.nl ook buitenplanten, grond, plantenvoeding, decoratiemateriaal en sierpotten. Tevens bestaat de optie om de bestelling te voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Plantje.nl koopt niet op de veiling maar rechtstreeks bij een groot netwerk van kwekers. Daardoor is de klant altijd verzekerd van verse producten van de beste kwaliteit. Er wordt ingespeeld op de seizoenen, trends, feestdagen en bijzondere dagen zoals Pasen, Kerst, Moederdag en Valentijnsdag.

Plantje.nl maakt gebruik van eigen verzenddozen met het eigen Plantje.nl logo en met speciaal ontwikkelde interieurs zodat planten optimaal beschermd zijn en in topconditie op de plaats van bestemming aankomen. Bezorging kan door de hele Benelux waarbij geen gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde logistiek. Alles wordt met de hand verwerkt.

Plantje.nl maakt gebruik van social media en nieuwsbrieven met acties en aantrekkelijke kortingen. De website wordt regelmatig geüpdatet met afbeeldingen afgestemd op de seizoenen, trends en feestdagen.

Belangrijke informatie voor affiliates:
• Plantje.nl heeft het grootste assortiment kamerplanten.
• Plantje.nl heeft het grootste assortiment cadeauplanten.
• Het cadeau alternatief voor een boeketje bloemen, planten gaan langer mee.
• Het retour percentage van Plantje.nl is uiterst laag. (minder dan 0,5%)
• Plantje.nl heeft een vaste vervoerder die zendingen handmatig verwerkt.
• Klantenservice geeft binnen 24 uur antwoord op gestelde vragen.
• Meer dan 600 artikelen op de website. (afhankelijk van seizoen)
• Aspirant Lid van Thuiswinkel Waarborg.
• Ruime keuze in betaalmogelijkheden, Ideal, PayPal, Maestro, Master Card, Visa, achteraf betalen. Plantje.nl behoort al jaren tot de grootste online plantenwinkels van de Benelux.

Naast het hebben van het grootste online assortiment kamerplanten van de Benelux, onderscheidt Plantje.nl zich tevens door, naast het enorme assortiment binnen- en buitenplanten, ook een ruime keuze aan plant-arrangementen en cadeauplanten in haar assortiment te hebben. Uiteraard van topkwaliteit en bovendien tegen de beste prijzen en bezorgd aan huis of op het werk door de hele Benelux.

Hiermee biedt Plantje.nl een uitstekend alternatief voor het klassieke "bloemetje bezorgen"; laat eens een plant bezorgen! In tegenstelling tot een boeket bloemen dat vaak maar enkele dagen tot een week mooi blijft, heb je veel langer plezier van een mooie plant of plant-arrangement. Uiteraard heb je de mogelijkheid om een kaart bij de bestelling te voegen met je persoonlijke boodschap voor de ontvanger! Plantje.nl: Het alternatief voor het bloemetje aan huis.

Een zeer groot voordeel van winkelen bij Plantje.nl is dat de planten rechtstreeks bij een tuinderij of kwekerij worden ingekocht. Dat betekent dat alle planten vers- en in topconditie zijn en niet al dagen of weken in een winkel of tuincentrum staan. Plantje.nl werkt met een zeer ruim netwerk van kwekers waarmee Plantje.nl kwaliteitsafspraken heeft, dat wil zeggen dat Plantje.nl alleen de beste kwaliteit accepteert. Bovendien verandert het assortiment van Plante.nl dagelijks.

Naast zeer scherpe prijzen, tal van aanbiedingen en het ruimste, meest gevarieerde aanbod wordt het succes van Plantje.nl mede bepaald door kwaliteit, service en betrouwbaarheid in haar dienstverlening. Planten kopen was nog nooit zo eenvoudig.