Pixum.nl

Pixum.nl: Get the best from your photos!
Pixum is al sinds 2000 actief in de sterk ontwikkelende markt van fotoproducten. Men biedt een zeer breed scala aan producten aan en is daarmee één van de meest veelzijdige aanbieders. Naast gewone fotoafdrukken biedt men talrijke andere creatieve producten rond de digitale foto, zoals canvassen, fotoposters, fotokalenders en nog veel meer. Pixum staat voor kwaliteit en wint dan ook met regelmaat producttesten. Aangezien men een 100% internetorganisatie is, wordt alles online afgehandeld.

'Pixum heeft meerdere aantrekkelijke campagnes waaronder '€ 10,- op het Pixum Fotoboek', '50 gratis foto’s' en andere aantrekkelijke kortingen op fotocadeaus. Pixum biedt echter ook deeplinks aan naar de verschillende categorieën op de website.

Er wordt een commissie uitgekeerd voor elke eerste aankoop door een nieuwe Pixum klant.

Veel succes met het partnerprogramma van Pixum! Pixum is al sinds 2000 actief in de sterk ontwikkelende markt van fotoproducten. Men biedt een zeer breed scala aan producten aan en is daarmee één van de meest veelzijdige aanbieders. Naast gewone fotoafdrukken biedt men talrijke andere creatieve producten rond de digitale foto, zoals canvassen, fotoposters, fotokalenders en nog veel meer. Pixum staat voor kwaliteit en wint dan ook met regelmaat producttesten. Aangezien men een 100% internetorganisatie is, wordt alles online afgehandeld.