Perfecthealth.nl

Al meer dan 8 jaar ontwikkelt en produceert Perfect Health hoogwaardige voedingssupplementen voor de professionele markt (medisch specialisten, artsen en therapeuten). De criteria in dit segment zijn heel hoog. Uiteraard is het van grootste belang dat de producten gebaseerd zijn op grootschalig wetenschappelijk onderzoek, maar nog veel belangrijker is dat de producten in de praktijk ook aantoonbaar werken. De meeste producten worden op basis van diagnostiek onderzoek ingezet, ofwel er is sprake van meten is weten. Op basis van het jarenlange trackrecord kan vastgesteld worden dat de voedingssupplementen van Perfect Health aan deze kwaliteitscriteria voldoen.

Perfect Health maakt uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit ingrediƫnten, in meest optimale doseringen en juiste verhoudingen. Voor het onderscheid en indien het werking van een product significant verbeterd wordt er gebruik gemaakt van gepatenteerde keurmerk ingrediƫnten. Veel producten bestaan uit zeer complete samenstellingen, waardoor voorkomen wordt dat voor elk wissewasje een ander duur product moet worden aangeschaft. Deze kwaliteit voedingssupplementen vind men dan ook niet snel bij andere aanbieders, en zeker niet voor deze prijzen.

Het assortiment bestaat momenteel uit producten voor : basis/weerstand, hart en bloedvaten, botten, spieren en gewrichten, darmen -maag, hersenen, urinewegen en blaas.

Tot voor kort waren deze voedingssupplementen alleen op voorschrift van gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Perfect Health heeft besloten dat de voedingssupplementen voor een breed publiek toegankelijk moeten zijn. Iedereen moet immers de mogelijkheid hebben om het best mogelijke voor hun gezondheid te kunnen doen.

Daarom worden de voedingssupplementen van Perfect Health nu online aangeboden. Wij hebben u graag als partner om ons hoogwaardige assortiment succesvol onder de aandacht te brengen van een groot publiek.
Perfecthealth.nl behoort tot de beste leveranciers van voedings- en vitaminesupplementen in Nederland en is gespecialiseerd in het toepassen van voedingssupplementen in een therapeutische omgeving. Perfecthealth.nl beschikt over een groot netwerk van gezondheidsprofessionals, die de kwaliteit van de producten garandeerd. Tot voor kort waren deze hoogwaardige producten alleen verkrijgbaar via uw gezondheidsprofessional of therapeut. Via Perfecthealth.nl kunt u nu op eigen initiatief gebruikmaken van al benodigde producten die een positieve bijdrage kunnen leveren aan uw gezondheid.