Parkhotel-dewiemsel.nl

Relais & Châteaux ‘Parkhotel de Wiemsel’

Omgeven door de weilanden en bossen van Twente, aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum ligt een plek waar men kan ontspannen, nieuwe energie opdoen en met volle teugen kan genieten: het 4-sterren superior "Parkhotel de Wiemsel". Het hotel is in de zomer van 2015 met veel liefde en individualiteit volledig gerenoveerd en opnieuw vormgegeven en ingericht.

Ruimte om te ademen, dat staat hier centraal en wordt ook weerspiegeld in de royale en ontspannen inrichting van de 56 kamers, junior suites en suites.

Comfortabel & Royaal
Alle kamers en suites bieden het allerbeste comfort en een aangename ambiance. Ze zijn voorzien van een ruime garderobe, eigen airconditioning en luxe badkamer met afzonderlijk toilet. Gratis WiFi is vanzelfsprekend. Alle suites beschikken over een zonneterras met een directe toegang tot één van onze tuinen. Vanuit bed genieten van het uitzicht op de groene omgeving.

Zwembad met uitzicht
Ontspannen in het water of ‘s ochtends al een paar baantjes zwemmen? In het grote binnenbad (20 x 8m) is dat het gehele jaar mogelijk. Bij mooi weer kan de bezoeker zwemmen in het buitenbad met schitterend zonneterras, omgeven door het groene, bloeiende parklandschap.