Onthaastenindeachterhoek.nl

Verscholen in de natuur van het Achterhoekse landschap in het plaatsje Lievelde liggen de prachtige luxe vakantiehuizen van Onthaastenindeachterhoek.nl. Voor een écht ontspannen vakantie is men hier aan het juiste adres.

Geniet van rust, privacy en de luxe wellnessfaciliteiten bij de vakantiewoning zoals een sauna, Sunshower, hottub of jacuzzi. In de omgeving valt genoeg te beleven. Het schilderachtige landschap van de Achterhoek is uitermate geschikt voor wandelingen en fietstochten. In Lievelde kan men bij Kaasboerderij Weenink boerengolf spelen of een workshop kaasmaken volgen. Een dorpje verder, in Groenlo, is er de mogelijkheid om te genieten van een lekkere wijnproeverij bij Wijngaard Schepershof. Binnen ongeveer 30 autominuten liggen Duitse steden als; Vreden, Borken of Bocholt, in deze laatste Duitse plaats ligt een uitstekend subtropisch zwembad voor veel waterpret. Verblijven in een luxe vakantiehuisje van Onthaastenindeachterhoek.nl biedt een prettige afwisseling tussen ontspanning, leuke activiteiten en uitjes. Een wellness vakantiehuisje wat beschikt over een Sunshower, hottub of infrarood sauna? Onthaastenindeachterhoek.nl beschikt over luxe vakantiehuizen voorzien van verschillende wellnessfaciliteiten. Deze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. De woningen bieden privacy, rust en ontspanning, echt even tijd voor elkaar! Het terras van de luxe vakantiehuizen beschikt over een fijne loungeset en bij sommige vakantiehuizen kan men heerlijk luieren in de hangmat. De inrichting van de vakantiehuizen is luxueus en stijlvol. Dankzij de comfortabele boxspringbedden kan de vakantieganger heerlijk slapen. De woningen hebben allemaal een compleet ingerichte keuken. Kortom een compleet ontspannen verblijf in een wellness vakantiehuisje van Onthaastenindeachterhoek.nl.

Faciliteiten en services
Vakantiegangers kunnen zich goed laten verwennen tijdens hun verblijf bij Onthaastenindeachterhoek.nl. Geen zin om te koken? ‘s Avonds zal de privé kok de bezoekers graag verrassen met een culinaire maaltijd en in de ochtend zet de ontbijt butler een uitgebreid ontbijt op de tafel van de luxe vakantiewoning. Met een massage in het eigen vakantiehuis kunnen de spieren eens goed ontspannen. Op slechts 1,5 km van het vakantiepark kan men een balletje slaan op de tennisbaan. Ook zijn er fietsen te huur om de omgeving te ontdekken. Na deze inspanning is niets lekkerder dan genieten van de vibro- infrarood-, Finse sauna of hottub.

USP’s
• Kleinschalig vakantiepark in de Achterhoek;
• Vakantiehuizen met privé wellness;
• Geschikt voor 2 tot 6 personen;
• Rust, ontspanning en privacy.