Oeteldonkstijl.nl

Oeteldonkstijl is in 2013 opgericht en zit gevestigd in Liempde. De belangrijkste producten zijn de Oeteldonk sjaal en de Oeteldonk emblemen. Als echte Oeteldonker wordt er tijdens carnaval altijd een Oeteldonk sjaal en een jasje of boerenkiel met emblemen gedragen. Verder wordt de outfit aangevuld met andere accessoires in de kleuren rood, wit en geel (Oeteldonkse kleuren). Deze producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Oeteldonkstijl. Oeteldonkstijl maakt het dus mogelijk om via één webshop je gehele Oeteldonk outfit in te kopen. De emblemen op Oeteldonkstijl worden zelf ontworpen en geproduceerd. De designs zijn dus uniek. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om als klant zelf een ontwerp aan te leveren en te laten produceren door Oeteldonkstijl.

Naast de Oeteldonk artikelen is er ook een klein assortiment met Kruikenstad artikelen (carnaval in Tilburg) en onesies en verkleed kleding. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe thema’s en outfits.

Oeteldonkstijl levert haar producten zowel b2c als b2b (andere carnavals winkels en/of webshops). Alle producten van Oeteldonkstijl worden grootschalig geïmporteerd en kunnen hierdoor aangeboden worden met de laagste prijsgarantie. Daarnaast kunnen ze hierdoor direct uit voorraad geleverd worden. Oeteldonkstijl biedt een snelle levering (24-uurs levering), altijd de laagste prijs en gratis verzending boven de €50,- inclusief btw.

Maar waarom is Oeteldonkstijl interessant voor jou als publisher? Oeteldonkstijl bestaat nu enkele jaren en groeit jaarlijks enorm. Steeds meer mensen gaan carnaval vieren in Den Bosch waardoor Oeteldonk steeds meer een begrip wordt in Nederland.

USP's
• Hoog percentage herhaalaankopen;
• Vandaag besteld is morgen in huis;
• Gratis verzending vanaf € 50,-;
• Zeer laag retourpercentage;
• Unieke en zelf ontwikkelde producten.
-