O2health.nl

O2Health is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het monitoren en zuiveren van de lucht in zowel woon als werkomgevingen. In deze tijd van bewustwording over de luchtkwaliteit in onze leefomgeving is meten, weten en aanpakken het thema voor de komende jaren. O2Health heeft veel ervaring opgedaan door de luchtkwaliteit te verbeteren in ziekenhuizen, scholen en bedrijven. O2Health heeft nu ook voor consumenten de juiste producten voor het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit in uw leefomgeving.
De technologieën die O2Health hierbij gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.
O2Health heeft een uitgebreid netwerk van artsen en verpleegkundigen die uitvoerig kennis hebben over de effecten van ongezonde lucht op de mens

Unique selling point
O2Health is ontstaan als probleem oplosser voor de zorgsector waarbij de luchtkwaliteit als rode draad door het portfolio loopt. Door hierin met de kwalitatief juiste producten een meer dan uitstekende invulling aan te geven volgden al snel het bedrijfsleven en het onderwijs. De volgende stap voor O2Health is om dit succes in de zorg, bedrijfsleven en onderwijs uit te breiden naar de woonomgeving. O2Health is vrij vertaald "gezonde lucht" en dit is dan ook waar O2Health voor staat. O2Health is gespecialiseerd in producten voor het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit in de leefomgeving. Met de producten voor het meten van de luchtkwaliteit weten de consumenten van O2Health real time wat ze inademen. Met de producten voor de luchtzuivering heeft O2Health apparatuur voor het uit de lucht filteren van (fijn) stof, pollen, bacteriën en gassen.