Novasol.nl

NOVASOL is al tientallen jaren een begrip in Europa als het om het verhuren van vakantiehuizen gaat. De vakantiehuizen die NOVASOL verhuurd zijn te vinden in eenvoudige designs tot de meest luxe uitvoeringen, groot en klein, in 28 landen in Europa.

NOVASOL is vooral op zoek naar websites die een nichemarkt aanspreken; kinderen, hengelsport, luxe lifestyle, vriendengroepen, huisdieren of bijvoorbeeld een specifiek land of regio. Door hier een goed passende uiting te plaatsen zorgt u eveneens voor effectieve en stijlvolle commercie binnen uw website.

Daarom NOVASOL:
• Al 50 jaar het grootste aanbod;
• Unieke locaties in heel Europa;
• Vakantiehuizen voor ieder budget.

• Voor alle doelgroepen toepasbaar;
• Beste Prijs Garantie;
• Per december een volledig vernieuwde site. Landen
Albanië, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland. Ontdek alle landen waar NOVASOL actief is op de vakantiehuizen bestemmingenpagina.

Thema’s
NOVASOL inspireert! Met de vakantiethema’s spreekt de aanbieder een brede doelgroep aan met vakantiehuizen in elke categorie. De thema’s die terugkomen op de website van NOVASOL zijn:
Vakantiehuis met zwembad, Op vakantie met de hond, Visvakantie aan viswater, Vakantieparken in Europa, Drijvend vakantiehuis, Vakantiehuis aan zee, Vakantie in een natuurhuisje, Stedentrips in Europa, Weekendje weg, Langdurig verblijf in een vakantiehuis, Golfvakantie in Europa, Wintersport in Europa, Gezinsvakantie met kinderen, Vakantie op een eiland, Fietsvakantie, Groepsaccommodaties in Europa, Last minute vakantie, Speciale aanbiedingen in heel Europa, Auto huren voor vakantie, Wellness vakantie in Europa. Bekijk alle type vakantiehuizen van NOVASOL op de vakantiehuizen themapagina.