NKC.nl - Camperverzekering

De NKC is hét platform van en voor camperliefhebbers. Deze grootste camperclub van Europa met ruim 35.000 leden informeert, inspireert en brengt camperaars met elkaar in contact. Dat zijn avonturiers van alle leeftijden, die genieten van vrijheid en het gemak dat een camper hen biedt. In Nederland, binnen Europa en ver daarbuiten.

NKC-Camperverzekering
De camperverzekering van NKC kent vele voordelen:
- 10 jaar nieuwwaarderegeling, 5 jaar taxatiewaarde- of 3 jaar aankoopwaardegarantie;
- 24- uurs pechhulpverlening in binnen- en buitenland, inclusief woonplaatsservice;
- Scherpere cascopremie door optioneel hoger eigen risico;
- Recreatief gebruik inclusief woon-werkverkeer is standaard;
- Onbeperkt verblijf in buitenland is toegestaan.
De polisvoorwaarden bij NKC-verzekeringen zijn geschreven in begrijpelijke taal en specifiek gemaakt voor camperaars. De schadeafhandeling krijgt in 93% van de gevallen als beoordeling een uitstekend tot goed.

Naast camperverzekeringen biedt NKC ook reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en personenautoverzekeringen. En, hoe meer verzekeringen er afgesloten worden hoe meer korting er ontvangen wordt.
De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa. Advies en camperplaatsontwikkeling zijn cruciaal in de belangenbehartiging. Gevarieerd reisaanbod, verzekeringen en een juridische helpdesk behoren tot de dienstverlening.