Namaste-reizen.nl

Namasté Reizen werd in 1997 opgericht als India Specialist. Inmiddels heeft het bedrijf een groei doorgemaakt en biedt het 16 bestemmingen aan in Azië. Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals de medewerkers van Namasté Reizen ze zelf ook graag maken, dat is het uitgangspunt.

Azië betekent voor Namasté Reizen: bruisende steden als Bangkok en Hongkong, verlaten stranden, magnifieke natuurgebieden als Halong Bay en het Taman Negara National Park, heerlijk eten, wereldwonderen Taj Mahal en Angkor Wat, lachende gezichten, kleurrijke bergvolkeren, onvergetelijke herinneringen, fietsen door rijstvelden, een wandeling over de Chinese Muur...

Zowel voor werk als privé reizen de medewerkers heel wat af en nog steeds gaat hun hart sneller kloppen als het vliegtuig opstijgt naar weer een nieuw te ontdekken bestemming. Eenmaal aangekomen bezoeken zij hotels, ervaren zij zelf de door ons aangeboden activiteiten zoals fietstochten en safari's en proberen zij restaurantjes uit. Een trekking door het Himalaya gebergte, met de trein van Hanoi naar Ho Chi Minh City, op bezoek bij de Papoea's, per auto met chauffeur door India, thee drinken met een stamhoofd in de bergen van Vietnam.. zij hebben het allemaal zelf mogen beleven!

Wie de reiziger ook is en wat zijn of haar reiswensen ook zijn, Namasté Reizen is er zeker van een passende reis voor hen te kunnen organiseren. Namasté Reizen besteedt veel tijd aan het ontdekken van nieuwe gebieden, het uitstippelen van mooie routes en het zoeken naar bijzondere accommodaties. Van basic tot zeer exclusief. Namasté Reizen boekt net zo makkelijk een eenvoudig guesthouse als een vijfsterren resort. Of een jungle lodge, houseboat of boomhut! Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Van aanvraag tot boeking, in een aantal stappen realiseren wij een reis op maat die volledig is afgestemd op de wensen en ideeën van de reiziger.

Wat heeft Namasté Reizen de affiliate te bieden?
Namasté Reizen onderhoudt een heel persoonlijk contact met de reiziger. Reisvoorstellen worden met veel aandacht gemaakt, geheel afgestemd op de wensen en ideeën van de klant. Vaste vertrekdata, bouwstenen of pakketreizen komen in ons woordenboek niet voor. Hierdoor is onze conversie hoog en leidt een aanvraag sneller tot een boeking.

Namasté Reizen is kritisch in haar keuze voor affiliates. Als Namasté Reizen kiest voor een affiliate betekent dit dat de affiliate en Namasté een goede match zijn. Door elkaar te versterken zal het aantal aanvragen/boekingen alleen maar vergroten. Namasté Reizen werd in 1997 opgericht als India Specialist. Inmiddels heeft het bedrijf een groei doorgemaakt en biedt het 16 bestemmingen aan in Azië. Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Reizen organiseren zoals de medewerkers van Namasté Reizen ze zelf ook graag maken, dat is het uitgangspunt.