Muscle Concepts

Muscle Concepts is een uniek sport & voeding platform. Muscle Concepts bekijkt als enige speler op de Nederlandse markt het totaalplaatje met topsport kwaliteit producten & diensten. Zowel hoogstaande kwalitatieve voedingssupplementen als hoogstaand professioneel wetenschappelijk ondersteund voedingsadvies. Tot slot wordt er ook begeleiding aangeboden via meerdere wegen voor zowel topsporters als mensen met een doelstelling of een mogelijk probleem.

Muscle Concepts biedt de affiliate samenwerkingsmogelijkheden via unieke lange termijn constructies. Zodra de visie met het oog op kwaliteit & advies naadloos aanslaat bij Muscle Concepts zijn er veel verschillende dedicated partnership mogelijkheden. Natuurlijk moet de affiliate website wel enige omzet kunnen genereren. Unieke partnerships kunnen variëren van gezamenlijke advisering, wederzijdse promotie op social media, like-share-follow-win-acties op Facebook of Instagram, gezamenlijke Youtube filmpjes ter promotie van elkaar en nog veel meer. Kortom, er kan veel meer dan alleen sales. Hopelijk kunnen publisher en Muscle Concepts als unieke brand een langdurige partnership vormen op meerdere vlakken.

De USP's van Muscle Concepts op een rijtje
• Producten van hoge kwaliteit, alles gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
• Naast voedingssupplementen worden er ook voedingsadviezen & Lifestyle plannen gemaakt voor klanten. Dit totaalplaatje heeft een positieve invloed op de conversie;
• Een website chat voor en tijdens het bestelproces waarbij er altijd iemand achter de chat zit met diepgaande verstand van zaken over zowel supplementen, verbindingen, opneembaarheid als sport, bewegen & herstel;
• Muscle Concepts heeft diepgaande interne kennis op het gebied van sport, fysiologie, blessures, verbeteren van sportprestaties, verbeteren van de gezondheid, orthomoleculaire kennis en zelfs kennis op het gebied van pathologie (ziektes).

Waarom is Muscle Concepts interessant voor publishers?
• Muscle Concepts heeft meer (staffel) groeimogelijkheden dan iedere andere affiliate marketing concurrent. Muscle Concepts gaat namelijk niet voor “omzet” in de onderneming, maar focust zich op “afzet” en is bereid veel van eigen marge in te leveren. Dit alles in het kader van de “groei in de Muscle Concepts Movement”;
• Muscle Concepts is een unieke complete speler binnen de sportvoeding, voedingssupplementen & advies branche. Consumenten worden voorzien van compleet, minder commercieel, persoonlijk doordacht advies. Muscle Concepts is veel meer dan alleen een verkoopplatform van voedingssupplementen. Muscle Concepts staat voor een lifestyle. “Het Concept van gezondheid, fitheid en sterke “muscles”, is de lifestyle”. Naast de bekende buikspieren, beenspieren, borstspieren, rugspieren of armspieren bestaat bijvoorbeeld ons hart en onze hersenen ook uit onderdelen van spierweefsel! Zorg dus met passie en prioriteit voor uw spieren, zorg voor uzelf en maak uzelf een beter functionerend en/of gelukkiger mens!

Muscle Concepts wilt de hele wereld gezonder maken door men bewust te laten worden over de manier van leven, bewegen en eten. Voelt u zich gezond en topfit? Dan staat u positiever en dus gelukkiger in het leven. Wat is uw “Muscle Concepts” naar geluk?

Muscle Concepts heeft 4 pijlers die centraal staan in de bedrijfsvoering:
1. Voeding;
2. Supplementen;
3. Begeleiding / Coaching;
4. Balans tussen alle 3 de elementen.

Hoe wilt Muscle Concepts dit realiseren?
1. Met juistheid, transparantie, compleetheid en eerlijkheid van informatie;
2. Premium producten welke zijn samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek;
3. Samen met de speciaal geselecteerde partners & samenwerkingsverbanden.