MobileMango.nl

MobileMango.nl is een zeer brede leverancier van Apple accessoires, in Nederland en Belgie heeft MobileMango.nl inmiddels al een uitstekende reputatie. De markt voor Apple producten is booming. Hier spelen zij op in met hippe en gewilde accessoires.
Over het afgelopen half jaar is de gemiddelde orderwaarde in de shop gestegen tot € 48,-. Om dit te verbeteren werkt MobileMango.nl aan een flinke update voor de webwinkel waarbij upsell centraal staat.
Het grootste gedeelte van de klanten is in de leeftijd van 35 tot 54 jaar, deze groep heeft tevens de hoogste bestedingsruimte.

Dit jaar is MobileMango.nl uitgeroepen tot winnaar van de thuiswinkel awards publieksprijs consumentenelektronica, ook is MobileMango.nl in 2012 door Preferenso uitgeroepen tot webwinkel met de beste service. Mobilemango.nl is de webwinkel voor accessoires voor vrijwel alle smartphones en tablets. We voeren een breed en diep assortiment met bekende merken voor alle Apple producten en de vele andere populaire merken zoals bijvoorbeeld Samsung, LG en HTC.