Metaalshopper

Metaalshopper.nl is een onderdeel van Gebr. Nijssen, een gerenommeerd familiebedrijf met 70 jaar ervaring in de metaal- en ook kunststofindustrie. De webshop is een one-stop-shop voor particulieren en bedrijven. Alle producten worden met beleid geproduceerd, netjes afgewerkt en goed verpakt afgeleverd. Door het grote assortiment slaagt de consument eenvoudig op de website. Metaalshopper.nl is uniek in zijn soort, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk. Daarnaast komen de klanten vaak terug om meer te bestellen na de eerste ervaring met Metaalshopper.nl.

Metaalshopper.nl bieden de affiliate kansen om mee te groeien door middel van een productfeed en advertentiemateriaal. De gemiddelde bestelwaarde van een klant ligt vrij hoog, waardoor hier een mooie commissie op te ontvangen is.

USP's Metaalshopper.nl:
? Productie in eigen fabriek;
? Scherpe prijzen;
? Snelle levertijd. Metaalshopper.nl is een onderdeel van Gebr. Nijssen, een gerenommeerd familiebedrijf met 70 jaar ervaring in de metaal- en ook kunststofindustrie. De webshop is een one-stop-shop voor particulieren en bedrijven. Alle producten worden met beleid geproduceerd, netjes afgewerkt en goed verpakt afgeleverd. Door het grote assortiment slaagt de consument eenvoudig op de website. Metaalshopper.nl is uniek in zijn soort, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk. Daarnaast komen de klanten vaak terug om meer te bestellen na de eerste ervaring met Metaalshopper.nl.