Mamzel.eu

Bij Mamzel.eu vindt u een uitgebreid assortiment fijne hebbedingen. Producten die niet alleen nuttig zijn maar ook een verhaal vertellen. Hip maar niet clean. Wilt u op een leuke en snelle manier winkelen? Ontdek dan de webwinkel van Mamzel. Mamzel heeft alles op voorraad en kan dus snel uw bestelling bezorgen. U kan ook een homeparty organiseren als u samen met vriendinnen al die mooie dingen eens wilt besnuffelen. Niks zo gezellig als dat! Mamzel.eu komt naar u toe en maakt een winkeltje van uw woonkamer. Mamzel.eu verwondert, verbindt en verblijdt. Door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. Letterlijk en figuurlijk. Via een eigenzinnige productselectie brengen we tastbaar geluk tot bij jou. On- en offline.

Je leest het goed. Hoewel ‘geluk’ eigenlijk niet tastbaar is, doen wij er toch een strikje rond. Hoe we dat dan precies doen? We maken mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin. Want als bruggenbouwer tussen dromers en doeners, creëert Mamzel.eu kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding.
De producten krijgen een extra dimensie.

Je kan onze artikelen kopen via de webshop of op mamzelparty’s aan huis. Daar verkondigen onze mamzellen, het kloppend hart van ons bedrijf, maar al te graag wat ons assortiment nu zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel.eu kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is.