Majstra.com

Majstra biedt voordelige tablets, camera’s, elektronica en accessoires aan voor de consument tegen een zeer scherpe prijs. Majstra wil op deze manier een effectieve en efficiënte bijdrage leveren aan de digitalisering van de samenleving.

Naast de producten, is het bij Majstra belangrijk dat de klant zich thuis voelt binnen de elektronicawereld. Zo bezit ieder product een fabrieksgarantie en verleent Majstra een persoonlijke service. Zo wordt iedere vraag beantwoord en vindt Majstra het belangrijk dat ieder probleem op te lossen is zodat de klant er nooit alleen voor staat. Majstra probeert zich te onderscheiden door levering binnen 1 dag, scherpe prijzen en persoonlijke service.

Majstra is ontstaan om de klant een goede prijs te bieden voor elektronicaproducten met hoge specificaties. Teveel betalen is helemaal niet nodig, ook tegen lage prijzen kunnen kwalitatieve elektronicaproducten worden aangeboden. Daarom is Majstra ooit opgericht en dit proberen zij elke dag met de hoogst mogelijke service waar te borgen.