Magazinebon.nl

Magazinebon.nl is een interactief magazine cadeau wat iedereen leuk vindt om te geven en te krijgen! Het is het makkelijkste geschenk voor iedere gelegenheid. De ontvanger van de magazinebon kan dan zelf online een keuze maken uit een breed assortiment van meer dan 1.200 verschillende losse magazines. Keuze uit tijdschriften voor haar, voor hem, reizen, jongeren, mode & interieur, muziek & film, gezondheid, computers, puzzels, sport, auto, erotiek en nog veel meer!

Makkelijker kan niet want bezoekers kunnen de magazinebon direct printen, per e-mail, SMS of per post versturen. Dit kan naar henzelf of rechtstreeks naar de ontvanger. De magazinebon kan ook worden voorzien van een persoonlijke boodschap wat het tot een uniek magazine cadeau maakt! Dus zeer geschikt als last-minute cadeau.

• Online inwisselbaar voor meer dan 1.200 verschillende tijdschriften;
• De magazinebon kun je direct printen, per e-mail, SMS of per post versturen;
• Keuze uit diverse luxe enveloppen en binnen 24 uur geleverd.
• In delen te besteden. Verkrijgbaar in de waarden van € 10,- tot € 100,- Kadobon Online BV is opgericht in 2006 met de eerste digitale cadeaubon die online kan worden besteld en verzilverd. Sindsdien is het aanbod van webshops steeds meer uitgebreid dat het verzilveren van de cadeaubon nog leuker maakt! Ook is het aanbod van verschillende cadeaubonnen is verder uitgebreid met NationaleGroeneKadobon.nl, Baby-bon.nl, Magazine-bon.nl, NationaleTrouwbon.nl, Dieren-bon.nl, Parfum-bon.nl, Saunabon-online.nl en Doneerbon.nl.