Maashof.com

Maashof.com in Venlo is een middelgroot hotel met 85 luxe hotelkamers. Met een gemiddelde beoordeling van 8.6 behoort het hotel tot de best beoordeelde hotels van Midden-Limburg.
Maashof.com is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving en is uitstekend bereikbaar vanaf de snelwegen A73 en A67. Kenmerkend aan Maashof.com in Venlo is het rustgevende uitzicht over een viertal forellenvijvers en het aanbod aan dag recreatieve voorzieningen vanuit het hotel, waaronder;
• E-choppers;
• E-kickbikes;
• Segways;;
• E-scooters;
• Solexen.

Maashof.com is de ideale uitvalsbasis voor een verblijf in de regio Venlo. Voor zowel de zakelijke als de leisure gast heeft het hotel passende kamers ter beschikking van verschillende luxe-niveaus (comfort, Deluxe, suites en familiekamers). Alle kamers zijn in een strakke, moderne stijl ingericht.

Naast de luxe van de hotelkamer behoren diverse wellness voorzieningen ook tot het ‘Maashof-pakket”. Zo is een Finse sauna, stoomcabine en een infraroodsauna aanwezig.

Ook qua horecavoorzieningen komt de gast in hotel Maashof.com ruimschoots aan zijn trekken. Een zeer ruim ontbijtbuffet, lunch, borrel en diner, alles behoort tot de mogelijkheden. Tijdens aangename weersomstandigheden geeft het ruime terras naast het water van de forellenvijver een haast betoverende aanblik.
Maashof.com heeft een groot marktaandeel binnen de Venlose hotelbranche en beschikt over een professionele marketing afdeling.