Lux-Camp.nl

Lux-Camp.nl is een Nederlands-Zwitserse organisatie, gevestigd in Waalwijk. Lux-Camp.nl maakt deel uit van CampingVision AG en is gespecialiseerd in het organiseren van luxe kampeervakanties sinds 1994. Op dit moment heeft Lux-Camp.nl websites in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Polen, Denemarken, Groot Brittannië, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije met kantoren in Waalwijk, Kopenhagen en Genève. Uiteraard is Lux-Camp.nl aangesloten bij SGR.

Lux-Camp.nl heeft 650+ campings in 11 vakantielanden, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië met alleen hoogwaardige accommodaties. De campings hebben ieder hun eigen karakter en sfeer en of de klant nu op zoek is naar rust of juist in de feeststemming is, men vindt bij Lux-Camp.nl een passende vakantie voor het hele gezin. Men kan kiezen uit een enorme selectie accommodaties - van safaritent tot stacaravan.

Op elke camping waar Lux-Camp.nl bemiddelt werken vriendelijke en competente medewerkers van de aanbieders Homair, Al Fresco, Easy-a-Tent, Human Travel, Happy Camp, Roan, Go4Camp, Gebetsroither, Eurocamp etc, of van de camping zelf.
-