Listnride.nl

Fietsen is de nieuwe manier van reizen! Genereer extra inkomen met een Travel website.

Listnride.nl is het grootste Europese fietsverhuurplatform, dat midden- en premiumfietsen aanbiedt die gemakkelijk online kunnen worden gezocht, geselecteerd en geboekt. Met meer dan 1000 verhuurpartners op meer dan 500 locaties die meer dan 25.000 huurfietsen in heel Europa aanbieden, is er een divers aanbod voor alle reizigers die op zoek zijn naar een perfecte rit.

Of klanten nu opzoek zijn naar een e-mountainbike in de Alpen, een racefiets op Mallorca of een bakfiets voor in de stad, Listnride.nl is de plek om naartoe te gaan. Met het veranderende reisgedrag is fietsen een populaire activiteit geworden die een geweldige kans biedt. Verhuur van vrijetijdsfietsen met een gemiddelde van 2,5 tot 3 dagen en een gemiddelde boekingswaarde van € 75,-. Individuele en groepsreserveringen zijn beide mogelijk
- Hoe het allemaal begon
Het team van Listnride bestaat uit gepassioneerde fietsers. Er wordt gekeken naar alle mogelijkheden die zich voordoen bij het ontdekken van nieuwe bestemmingen, het ontmoeten van nieuwe mensen, en dat terwijl Listnride tegelijkertijd bijdraagt aan een betere gezondheid en een beter milieu.

Listnride vandaag
Listnride groeit continu verder. Op dit moment zijn de fietsen niet alleen beschikbaar in grote steden als Amsterdam, Berlijn of Wenen, maar ook in populaire vakantiebestemmingen als de Canarische Eilanden en Toscane. Het aantal en de verscheidenheid aan fietsen is groot, waardoor het gemakkelijk is om elke gewenste fiets te huren: of het nu gaat om een e-bike, racefiets of stadsfiets.