LifLiving

De meubelbranche is van oudsher een zeer conservatieve branche. Importeurs vechten met fabrikanten tot de laatste cent, retailers hebben te maken met t� hoge kostenposten waardoor de consument 9/10 keer teveel betaalt, duurzaamheid is een imago-ding i.p.v. een identiteitskenmerk en lange levertijden zijn eerder de norm dan een uitzondering. LifLiving.nl is echter niet zomaar een nieuwe webwinkel die meubels verkoopt. LifLiving.nl heeft namelijk als doel om de meubelbranche van binnenuit te veranderen en doet dit onder andere door zelf het goede voorbeeld te geven (duurzaam & ecologisch verantwoord produceren, eerlijke prijsafspraken maken met fabrikanten), bezoekers/klanten actief te betrekken in het verduurzamingsproces (bijv. opties bieden waarmee CO2 bespaard kan worden in de checkout) en geen gebruik te maken van grote, dure, fysieke panden (klant betaalt dus een eerlijkere prijs). LifLiving.nl laat hiermee zien dat consumenten prima kunnen kiezen voor de duurzaamste optie zonder dat zij direct meer gaan betalen. Een win-win situatie dus, waarbij op de lange termijn onze prachtige aarde de grootste winnaar is!

USP's
? Unieke en zeer betaalbare meubels;
? Maatschappelijk verantwoorde meubels;
? Meubels gemaakt van duurzame materialen;
? Altijd gratis thuisbezorgd in Nederland;
? Altijd binnen 14 dagen gratis retourneren;
? Achteraf betalen mogelijk;
? Alle stoelen geleverd incl. gratis stoelviltjes;
? Alle stoelen geleverd incl. gratis reserveonderdelen;
? Klantenservice via chat, telefoon & e-mail;
? Door klanten beoordeeld met een 9,2/10.

Affiliates die meubels van LifLiving.nl promoten/verkopen, kunnen rekenen op zeer gunstige commissies. Door te kiezen voor LifLiving.nl, kan een affiliate unieke meubels aan de collectie toevoegen die naast duurzaam ook nog eens zeer betaalbaar zijn. Alle modellen zijn met de hand gemaakt op basis van eigen ontwerpen waardoor het aanbod altijd uniek is binnen de markt.

Een leven lang gratis stoelen winnen, ? 10,- cashback per ontvangen doos, een boom laten planten per gekochte stoel: het zijn allemaal voorbeelden van ludieke en unieke acties die door het marketingteam van LifLiving.nl worden georganiseerd. Niet alleen leuk voor de consument maar ook zeker voor de affiliates om mee te promoten!
Een mooiere en betere wereld begint bij je interieur. LifLiving.nl gelooft in een wereld waarin iedereen toegang heeft tot unieke, verantwoorde, duurzame, trendy, kwalitatief hoogstaande en vooral zeer betaalbare meubels waarbij ook de makers van de meubels een eerlijke beloning ontvangen. De webwinkel van LifLiving.nl is makkelijk in gebruik, snel en straalt qua design enorme luxe uit. Klanten profiteren altijd standaard van Gratis thuisbezorging (geen minimum aankoopbedrag), Gratis retour (14 dagen) en Achteraf betalen (Klarna). Klanten kunnen contact opnemen via chat, e-mail of telefoon. LifLiving.nl communiceert op een transparante wijze informatie over de eigen missie, doelstellingen op ecologisch gebied, relatie met eigen fabrikanten en prijsopbouw van de aangeboden producten.